Bok svima, prvi put ovdje i prvi put na forumu opcenito. Dakle, kao u velika vecina ovdje, zelim bebaca/bebacicu, osjecam se spremnom, nemam partnera i imat cu 38 vrlo brzo. Vidim da ipak imam mogucnost ostvariti svoju zelju ! Dosta ste me digle iz bad-a jer sam mislila da nije moguce. Razmisljam o Makedoniji ili Spanjolskoj kao opcijama, ali doslovno nemam pojma od kud da krenem. Koliko je kod vas trajalo od odluke do konacnog puta? Dali je potrebno prije samog postupka dolaziti na neke konzultacije? Pretpostavljam da mi je pametnije s obzirom na godine da odmah idem na IVF.... Osjecam se kao da sam pala s Marsa i nemam pojma od kud bi krenula.. Citat cu sve postove ( nema previse stranica); trebam staviti na papir i sve troskove kako bi dobila dojam o cijeni.. Ako se nekome da, neka mi napise neke korake od kud da krenem; pretpostavljam od svog ginekologa i mailova prema bolnicama ! Dali netko ima iskustva sa klinikama u spanjolskoj? Za Sikstinu sam vidjela da ima ! Unaprijed hvala svima