Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: marmelada od jagoda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #19

    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    251

    Početno

    eh,da, kad si vec spomenula vocni secer, imam jednu kutiju (mm donio iz firme), i neznam na sta bih ga potrosila jer nisam to nikada koristila...Sta bih mogla to u marmeladu staviti? samo njega ili u kombinaciji sa obicnim secerom? i ide li njega manje nego obicnog ili?
    Ja ga stavljam u sve kolače otprilike za 1/3 manje nego što piše u receptu, i ne stavljam uopće obični šećer (bijeli, saharozu). Kod pečenja bude tijesto nešto jače obojeno nego kad se radi s običnim šećerom - treba peći na malo nižoj temp. ( za biskvite pečem na 150 oC). Za marmelade stavljam i manje, jer ne volim jako slatko.
    Posljednje uređivanje od roman972 : 31.05.2010. at 15:26

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •