-
kratko sisanje
Cure pomagajte!
Imam sincica starog 7 tjedana i zadnja dva tjedna sisa jako kratko, otprilike po 10 minuta n ajednoj dojci i nekad 2- 3 minute na drugoj. Sisa dosta halapljivo i naguta se zraka, posebno je problematicno sisanje poslije kupanja, kada se obavezno rasplace prilikom sisanja.
malo mi je frka, mada mi izgleda ok. I htjela bih vas pitati koliko puta moraju biti mokre pelene u toku dana kao znak da beb an e gladuje, njemu su mokre skoro uvijek, a presvlacimo se otprilike svaka 2 sata tokom dana! hvala
-
Moje starije dijete je sisalčo od pola sata na više, a mlađe nikad duže od 10 minuta. Tako je još uvijek i meni je to bilo veliko olakšanje jer da je mlađe kao starije, za starije nikad nebi imala vremena.
-
ima beba koje vole fast food
i mnoge ce ti mame 'lijenih sisavaca' reci da imas srece.
dakako, ako je sve ok, dakle ako ima 6-8 mokrih pelena u toku 24 sata, ponasa se normalno, koza je ruzicasta i elasticna itd, ne moras brinuti.
drzi fige da tako nastavi i ne pocne dramatizirati oko jela kasnije, kad pocne ono: ajde jedna za maaaaamu
ovo za halapljivo sisanje teoretski mozes pokusati promijeniti tako da ne cekas bas da pocne jako plakati, odnosno da ga stavis na dojku na prvi znak nezadovoljstva.
kupanje je mnogima problem. kad bi ga kupala poslije podoja, vjerojatno bi bljuckao. mozda da pokusas dati mu malo malo, pa malko pricekati, pa onda u kupanac, da nije jako gladan...?
kako izgleda kupanje, jeste li nervozni, je li on uziva ili se ljuti? mozda da to svedete na najnuzniju mogucu mjeru, da mu ne bude stresno, i tak
mozda da mu das malo cicu kad tek izadje iz kadice, prije oblacenja, da se malo smiri....mislim, ne mora sve ici po spagi, ne?
-
kratko sisanj
Hvala vam cure, imamo i vise mokrih pelena!
Zelim vam da i vasi klinci i klinceze dobro papaju!!! :D
-
I ja sam ti imala takvu gladušicu. Frendica mi je pričala da kad doji, uzme knjigu i čita 20 min. A ova moja je dojila 3-5 minuta. I sve je bilo ok, samo voli brzo jesti. I još uvijek je tako - ne daj bože da je gladna, a nemam niš pripremljeno za nju.
-
He, a meni se ucinilo na prvi pogled da tema glasi kratko SHISHANJE! Pa se pitam kakve to veze sad pa ima s dojenjem
Umorna sam, idem na spavanje...
-
Pih, blago vam se. Moj je cmoljio cicu po najmanje 45 minuta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma