Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: 5 mj beba i putovanje u sjedalici i beba na svadbi

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno 5 mj beba i putovanje u sjedalici i beba na svadbi

Prijatelj nam se ženi i trebali bi za Hrvatsku, ali moram priznati da me malo strah da naša malena toliko dugo sjedi u sjedalici (cca. 6 sati ). Tada će imati tek 5 mjeseci.

Eto curke što mislite o tome, koliko je to doista bad i kakva su vaša eventualna iskustva ? Avion otpada jer i pas mora s nama koji avion jako teško podnosi, gotovo nikako, a kako već ima godina bojim se da ga srce ne bi strefilo, tak da to otpada.

I još nešto. Pošto se moja malena nije niti sec odvajala od mene od rođenja bojim se da bi to bile prave drame ostaviti je kod njoj posve još nepoznatih lica i mirisa. Dakle razmišljamo da je uzmemo sa sobom.

Pa ono, kakva su vam i tu iskustva, beba od 5 mj. na svadbi, ceremonija u crkvi, restoran, muzika, puno ljudi. malena je inače jako socijalna, puno idemo van i puno se družimo, ali ipak, svadba je ipak nešto drugo, bar mislim.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

javim prekosutra kako je nasa svadba prosla. doduse ta je dnevna, ali mozda to bude jos kompliciranije jer ce biti puno budna, a kad je budna voli se nosati. nekak si mislim da ce to biti totalno "veselje", ali obzirom da dojim i da u zadnje vrijeme kad je cendrava najvise voli mamu i tatu, nema druge opcije....

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    Prijatelj nam se ženi i trebali bi za Hrvatsku, ali moram priznati da me malo strah da naša malena toliko dugo sjedi u sjedalici (cca. 6 sati ). Tada će imati tek 5 mjeseci.

Eto curke što mislite o tome, koliko je to doista bad i kakva su vaša eventualna iskustva ? Avion otpada jer i pas mora s nama koji avion jako teško podnosi, gotovo nikako, a kako već ima godina bojim se da ga srce ne bi strefilo, tak da to otpada.
    vrijede iste preporuke kao i za vozača: svaka 2 sata napraviti stanku od 20-30 minuta, bebu izvaditi iz AS da promijeni položaj, malo se rastegne i osvježi - i ne bi smjelo biti nikakvih problema

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi idemo na svadbu za mjesec dana, mrvica će tad imati 8,5mj
    i moj plan je nositi ju cijelo vrijeme u mei taiu, s time da ju kad bude svirala muzika, namjeravam nositi u predvorju ili malo po vani da joj ne bi smetala preglasna buka
    uzet ćemo i kolica ako joj baš dojadi mei tai tako dugo
    ako bude plakala, prošetat ćemo vani da ne ometa ceremoniju
    htjeli bismo otići na svadbu, a to da idemo nekud bez nje uopće nikako ne dolazi u obzir jer bih ja poludila od odvojenosti, a ona od plača

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mi imamo tek 3ipo mjeseca a trebali bi putovati 5 sati. jel to puno za tako malu bebicu

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mi smo sa niti mjesec dana isli na put od 6 sati - koji je tada trajao malo vise radi stajanja. i od tada svaki mjesec putujemo kuci i nije bilo problema, osim sto ona zna malo cendrati kada joj dosadi, ali dovoljno je par puta stati po 15-20 min da se malo protegne, papa, promijeni pelene.
    Dok je manja jos je lakse jer vecinu puta prospava, ovako kada je veca ju moram vise zabavljati (zato nije lose pripremiti torbu sa igrackama).
    I ako mozete pokusajte krenuti kada joj je vrijeme spavanja, ili po noci... Sretno!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mishica je sa 2 meseca prvi put isla na daleki put kolima(7 sati). Krenuli smo kada joj je bilo vreme za nocno spavanje. Stali par puta za dojenje i sve je proslo bez problema. Brzo posle toga smo se odvazili i na dnevne voznje. Malo je zahtevnije jer je treba svo vreme zabavljati bez kretanja, ali sa pauzama je i to ok.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

super, hvala curke na savjetima i iskustvima.

makar put otpada, nebumo išli. vjenčanje će se održavati u nekoj velikoj, hladnoj sali bez prozora, više će to biti ko neki tulum recimo tipa Kulušića, s tim da je Kulušić još i ok, a ne kaslična svečana večera i veselica, tak da to za malu bebačicu ipak nije. a da ne ide s nama nije opcija.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I mi smo nedavno tako odustali od svadbe. Inače M mrzi vožnju tako da putujemo u noći kad on spava, prvi put smo pokušali danju pa nam je prisjelo.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i moja je u početku mrzila vožnju, ali nažalost, morali smo se voziti tu i tamo, kraće relacije, i nakon nekih mjesec dana laganog prosvjedovanja u vožnji, skroz se privikla i vozimo se bez problema i dalje relacije

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moje iskustvo beba je bila 4,5 mjeseci i isli smo na svadbu iz Zg u Split. Dakle vozili smo se 7 sati po autoputu. Beba smoje u sjedalici biti sat i pol max 2 sata onda je morate izvaditi da se protegne. Svaki put kad je urlala stajali smo na prvom stajalistu, slabije je sisala, valjda zbog puta i nove situacije. Takle put je trajao duplo duze od predvidjenog, na to racunajte, puno nam je bilo lakse kad smo se vracali strom cestom i mogli stati odmah cim pocne plakati dok se jos toliko ne razdere i lakse ju je smiriti. Uglavnom meni je bilo dosta frustrirajuce, ali sta cu njena kuma se udavala pa to nisam smjela propustiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •