Krasni veliki prirucnik "Bio vrt" od tete Marie-Luise Kreuter je u profilu trenutno snizen s 300 na 69kn. Pa ko voli...
Krasni veliki prirucnik "Bio vrt" od tete Marie-Luise Kreuter je u profilu trenutno snizen s 300 na 69kn. Pa ko voli...
Sjajna, sjajna knjiga. I ja sam je kupila po toj cijeni, ali u Znanju ili Mladosti prije cca godinu dana.
Ajde ako netko ide kupiti, neka mi se javi na pp, pa da kupi i meni. Hvala!
Možeš i naručiti. Nisam to naručivala, ali jesam školske i druge knjige i uredno su dolazile. Tu na linku koji je dala Mukica imaš upute kako se registrirati. Ne treba nikakav broj kartice (od toga bježim "ko vrag od tamjana") nego platiš pri preuzimanju. Dostavljaju City-expressom ili redovnom poštom.
Mislim da me za hrpu školskih knjiga poštarina koštala oko 20 kn.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 28.05.2010. at 12:22
imam je i ja...kupila na nekom od sajmova prije par godina također na sniženju i stvarno je preporučam, vrlo jednostavno objašnjeno
I ja sam upravo naručila !
Mukica, hvala na info!
Eh koliko vas je iznaručivalo, sad ja moram čekat sljedeči tjedan jer je nema na lageru![]()
Ja je srećem po kioscima i u plodinama, ponekad je 69 ponekad 99 kn, kupila lani po 69.
I ja moram čekati - baš su zvali danas!
Žena koja me nazvala veli da ne zna kaj se događa, da se knjiga prodaje ko luda!
I ja čekam .
Muki, traži postotak za dobru reklamu.![]()
Mene isto zvali i cura se smije, ja joj rekla da smo na Rodinom forumu pošandrcale za knjigom, ženska pukla od smijeha...Muksi ide ti enterprenuerstvo![]()
Ja je kupila na kiosku ima par godina, sve pohvale
Ja jesam,več čitam na veliko i napravila i komposter po njoj. Knjiga je mrak mrakova!!!
RozaGroza, kad ti je došla?
Meni još ništa...
Knjiga mi je došla prije nego što sam ju platila![]()
RozaGroza, i meni je došla ali u knjižaru jer sam tako i htjela.
Nisam vidjela mail sve do danas!
Baš sam danas na Pozeleni htjela nešto pitati o biognojivu, kontam da ću čekati knjigu, ako je još ima!
Tnx Mukica!
Ako nekoga interesira u Rijeci u Toweru ima još knjiga po toj cijeni.Knjiga je stvarno super za uzgoj povrća ali i začina-cvijeća.
mm je naručio na web-u zahvaljujući linku i oduševljen je, a najbolja fora je da su nam poslali, a da nismo bili platili![]()
Knjiga je sjajna!
Još da ulovim pročitati sve, a ne samo ono što me trenutno zanima.
Knjiga je sad još više snižena, 55 kn, u Profil online knjižari, premda je dostupnost ograničena.
Nego, našla sam i preko google PDF verziju knjige (još čekam da se skine pa ne mogu potvrditi da li radi), ali za te novce isplati se to prekrasno izdanje kupiti.
potvrđujem da pdf verzija na googleu funkcionira![]()
Ajmee!
Stjecajem okolnosti, ostadoh bez knjige Bio vrt od gđe Kreuter!
Ima možda netko 2, pa da mi proda?
Pliiiz!
Posljednje uređivanje od Teica : 23.06.2011. at 03:12
Ja sam ćorava ili ju ne mogu naći u Profilu?
I ja sam je prije nekoliko dana vidjela u Kauflandu po 69kn
SikaPika i Ivke, molim vas, ajmo se "čuti" na pp!
Poslala bih nekom od vas novce da mi kupi knjigu.
Može?