Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Odlučila sam

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Odlučila sam

Odlučila sam da ne budem tijelo koje će se vući kroz život bez moći da se othrva problemina, bolestima, ljudima. Prihvaćam da sam cjelovita; emotivna kao i fizička. Da se u mojim mislima danima odvijaju bitke koje rješavam a ne brižljivo spremam dok ne postanu preteške. Da se hranim uvjerenjima koja me osnažuju a ne truju kao što je ne mogu, spriječena sam, zahtjevaju...
    Odlučila sam da ću nositi ovo tijelo a ne da ono nosi mene, moju dušu, istinsko ja koje tako često zaboravljamo. Odlučila sam da ću slušati sebe i uvažavati svoje potrebe svaki dan a ne samo onda kad one postanu nužda.
    Odlučila sam da ću se podržavati čak i kad griješim i da se neću osuđivati, jer osuda donosi kaznu i ne samo u materijalnom svijetu već i duboko u meni. Odlučila sam da ću donositi odluke koje se temelje na istini a ne na strahu koji nas koči. Odlučila sam da ću raditi ono što volim a ne ono što moram i da ću pustiti svojoj kreativnoj energiji da se ispolji a ne zadržava.
    Odlučila sam da ću cjeniti to što jesam jer sam jedna, neponovljiva i predivna. I da ću drugima dati da budu što jesu bez očekivanja, bez ljubomore, bez toga da ih mjenjam.
    Odlučila sam.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

blago tebi

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

LeaB jesu to tvoje umotvorine ili si kopirala od nekud (ako jesi daj linkić, please)

Prekrasno jeee!

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

You go sister 8)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Svaka cast na odluci i ako uspevas tako nesto. Ja sam davno odlucila tako nesto, trudim se ali je teeeskooo!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Odluka je super!
    Jedino malo traje dok oživi u stvarnosti

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a zasto si to bas odlucila na zdravlju odraslih?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Dobra odluka,jako lijepo sročeno
    Ja svako tolko donesem slične odluke i onda ih ludi tempo života samelje,no tješim se da ako uspijem ostvariti i najmanji dijelić već sam korak naprijed,već sam djelomično uspjela

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

To su moje umotvorine ima ih mnogo.
    Kad sam odlučila početi sa promjenom načima razmišljanja bilo je to prije četiri godine. Nakon toliko vremena ima puno rezultata.
    Što se tiče zdravlja odraslih, nem boljeg mjesta za ovu temu, jer su misli ono što nas pokreće i koči. U svemu i na svim razinama. Tjelesnoj i energetskoj. Kad čitam postove o bolestima što nas muče razmišljam kako je zapravo šteta što ljudi traže odgovor u ljekarnama, ambulantama radije nego u sebi.
    A jedno ne isključuje drugo. Samo puno više pomaže i do kraja.

Nema boljeg iscjeljenja do li misli i uvjerenja.

Polako ali sigurno.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj LeaB prvotno napisa
    Nema boljeg iscjeljenja do li misli i uvjerenja.
    Polako ali sigurno.
    :D

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Lea, ne znam sad kako da formulisem pitanje, ali skontaces...Jesi ti sama dosla do tih zakljucaka i saznanja ili je to plod edukacije kroz neku filozofiju, ucenje, psiholosku skolu? Ako da...koju? Mislim, zvuci super.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

S obzirom na nezahvalne okolnosti koje su me dovele do totalnog nezadovoljstva, potražila sam pomoć u knjigama. Počela sam s Louise Hay, pa nastavila sa knjigama na temu iscjeljenja. Sve što mi može pomoći da se razumijem bez osuđivanja i okrivljavanja, ja gutam. I provodim. Prilično sam praktična...

Svakim danom učim no mogu reći da se puno, puno lakše nosim sa svime što je oko nas.
    Ako te zanima preporuka što čitaš, pošaljem ti pp što sam ja čitala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •