Odlučila sam da ne budem tijelo koje će se vući kroz život bez moći da se othrva problemina, bolestima, ljudima. Prihvaćam da sam cjelovita; emotivna kao i fizička. Da se u mojim mislima danima odvijaju bitke koje rješavam a ne brižljivo spremam dok ne postanu preteške. Da se hranim uvjerenjima koja me osnažuju a ne truju kao što je ne mogu, spriječena sam, zahtjevaju...
Odlučila sam da ću nositi ovo tijelo a ne da ono nosi mene, moju dušu, istinsko ja koje tako često zaboravljamo. Odlučila sam da ću slušati sebe i uvažavati svoje potrebe svaki dan a ne samo onda kad one postanu nužda.
Odlučila sam da ću se podržavati čak i kad griješim i da se neću osuđivati, jer osuda donosi kaznu i ne samo u materijalnom svijetu već i duboko u meni. Odlučila sam da ću donositi odluke koje se temelje na istini a ne na strahu koji nas koči. Odlučila sam da ću raditi ono što volim a ne ono što moram i da ću pustiti svojoj kreativnoj energiji da se ispolji a ne zadržava.
Odlučila sam da ću cjeniti to što jesam jer sam jedna, neponovljiva i predivna. I da ću drugima dati da budu što jesu bez očekivanja, bez ljubomore, bez toga da ih mjenjam.
Odlučila sam.