Hvala ina33 i pino.

[QUOTE=pino;1635644]
Treće, ipak mislim da ima smisla tražiti informacije i uzroke gdje god ih možete pronaći, jer liječnici često nemaju dovoljno ni vremena ni mogućnosti koliko imate vi da dubinski ispitate vlastitu situaciju.

Zašto mi to ne da mira? Naime prošle godine sam ostala trudna prirodnim putem,ali otišlo je u petom tjednu. Nakon IVF ove godine u drugom mjesecu i dvije prekrasne js prema riječima biologice,opet ništa. Kao i u međuvremenu cijeli period.
No muči me što svaki mjesec tjedan dana nakon ovulacije a prije m imam jutarnje valunge,kao lagana groznica.
Po danu ništa niti ostale dane u mjesecu.
Znam obzirom na moje godine reći ćete to su valunzi,ali zašto onda samo u tom periodu i samo rano ujutro? Ja sam si to protumačila da moje autoimune stanice prelaze u akciju i ne dozvoljavaju oplodnju.
Samim time što je mm nalaz olio.
S jedne strane to je dobro da ne dođe primanja ako je nešto krenulo krivo,ali obzirom da se on sada liječi i trebalo bi se popraviti stanje,pomislila sam da bi mogla ispitati i te NK i antispermatozoidna antitijela i.....a to da dr opće niti ginekolozi nemaju pojma što je to i dobiti uputnicu je muzička želja........