Cure, prije 3 dana na UZ mi je procijenjena beba na 4220g :shock:
Termin mi je prosao prije 4 dana, a kako je krenulo ovo moje debelo nece van. Ja sam u strahu da mi nece proci kroz karlicu, da ce se zaglaviti, ma sve horor situacije. Da zavrsavam na carskom rezu, cak mi savjetuju indukciju![]()
, radi toga!
Kako ste vi mame prosle sa krupnim bebama, dajte mi neke rijeci utjehe,jer ja sam do sada bila skroz cool i veselila se porodjajnom iskustvu da bi me sada obuzela nevidjena panika![]()

Odgovori s citatom
a rodila miseka od malo preko 3)
4630 g(na mamu) i 55 cm a glavica poveca (na tatu). Nije mu se izgleda izlazilo, nikako da se pocne spustati pa mi dali drip a on i dalje ni da mrdne. Rekli da cemo cekati dva sata (od kada sam se skroz otvorila) pa ako ne krene onda carski. Cim su spomenuli carski a ja rekla moram tiskati, pogledao me dr i kaze nista od tiskanja jos se nije spustio. Na moje nagovaranje pustili me da probam tiskati i Ivan s cetvrtim trudom bio vani. Napukla mu je kljucna kost i potrgao mi placentu pa sam ipak isla u narkozu. Iako mu je napukla kljucna kost (brzo zarasla) ipak mi se cini bolje sto smo izbjegi carski