-
krvna slika
gin me poslao na vadenje krvi radi provjere hemoglobina. ugl krvna slika je malo promjenjena, osim malo nizeg hemoglobina, muci me sto su recimo eritrociti malo nizi- 3.83 (a normalno je 3.86-5.08)
hematokrit malo nizi- 0.352 (normalno 0.356-0.470)
leukociti malo visi- 10.8 (normalno 3.4-10.0)
ostalo je u granicama.
sad me brine dal je sve u redu, posebno me muce ti leukociti, kao da ukazuje na neku upalu a meni je dobro i normalno se osjecam..
ginekologu idem tek za par dana, a ne znam dal bi s takvom krvnom slikom trebala svojoj doktorici il bezveze brinem..
dal je mozda moguce da se u trudnoci promijene te vrijednosti? zadnji nalaz sam radila na pocetku trudnoce (prije 3 mj) i bilo je sve ok
-
Evita u trudnoći je čak i normalno da su lagano povećani leukociti i meni su zadnji put bili povećani negdje oko 11 i rekla je dok da je to uobičajeno, ono što je bitno u trudnoći to su upalni parametri koje inače rade u bolnici (CRP), ali da se radi o nekoj općenitoj upali leukociti bi ti bili puno veći.
-
hvala na brzom odgovoru, bar si me malo smirila,budem onda pricekala pregled kod gina pa da vidim sta on kaze, nadam se da bude isto rekao..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma