Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: krvna slika

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno krvna slika

gin me poslao na vadenje krvi radi provjere hemoglobina. ugl krvna slika je malo promjenjena, osim malo nizeg hemoglobina, muci me sto su recimo eritrociti malo nizi- 3.83 (a normalno je 3.86-5.08)
    hematokrit malo nizi- 0.352 (normalno 0.356-0.470)
    leukociti malo visi- 10.8 (normalno 3.4-10.0)

ostalo je u granicama.
    sad me brine dal je sve u redu, posebno me muce ti leukociti, kao da ukazuje na neku upalu a meni je dobro i normalno se osjecam..
    ginekologu idem tek za par dana, a ne znam dal bi s takvom krvnom slikom trebala svojoj doktorici il bezveze brinem..
    dal je mozda moguce da se u trudnoci promijene te vrijednosti? zadnji nalaz sam radila na pocetku trudnoce (prije 3 mj) i bilo je sve ok

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evita u trudnoći je čak i normalno da su lagano povećani leukociti i meni su zadnji put bili povećani negdje oko 11 i rekla je dok da je to uobičajeno, ono što je bitno u trudnoći to su upalni parametri koje inače rade u bolnici (CRP), ali da se radi o nekoj općenitoj upali leukociti bi ti bili puno veći.

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala na brzom odgovoru, bar si me malo smirila,budem onda pricekala pregled kod gina pa da vidim sta on kaze, nadam se da bude isto rekao..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •