Koji keks da kupim za izradu podloge za tortu?
Negdje sam čitala da ne valja petit beurre, da treba neki drugi ....
Koji keks da kupim za izradu podloge za tortu?
Negdje sam čitala da ne valja petit beurre, da treba neki drugi ....
Zašto ne PB? Ja ga koristila više puta za sveti gral, i odličan je. Imam ga jako puno mljevenoga, hoćeš da ti sutra TM pokupi kod mene?
ja koristim speculaas ali samo zato jer mi je ukusniji od PB (jedina torta za koju uopće koristim kekse je cheese cake)
i ja isto koristim samo za cheese cake, ali PB u koje stavim vrlo malo cimeta. Ja sam od onih koji ne vole cimet, a speculaas /kad ih je već Lutonjica spomenula) su mi jedna od najodvratnijih namirnica - nikad ih ne jedem, pa niti kada se rušim od gladi
ha ha ja obožavam speculaas. draži su mi oni švedski iz ikee, ali ni koestlinovi nisu loši LOL
primljeno na znanje- ako mi ih netko greškom pokloni, tvoji su
Joj ja obožavam Speculaas, bilo je u Lidla odličnih ali ne sjećam se ko je proizvođač
Možeš zapravo bilo koje (PB obični ili integralni , Plazmu, ove integralne vezije u manjim pakiranjima...) , funkcija im je jednako dobra (da budu podloga) , samo se razlikuju po okusu .
McVities uz dodatak mljevenih lješnjaka ili oraha.
cajni kolutici![]()