Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: kamp "Medo", ima li tko iskustva?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno kamp "Medo", ima li tko iskustva?

http://www.kampmedo.com.hr/okampu.html

Pokušavam vidjeti kako djetetu skratiti ljeto u Zagrebu...
    Pa ako je netko imao iskustva svojega djeteta ili susjedovog djeteta ili sestrine male... bilo bi dragocjeno.

Cijena od 600 kuna nije visoka za tjedan dana organizirane zabave i sporta, ali me strah "javašluka"...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.kampmedo.com.hr/okampu.html

Pokušavam vidjeti kako djetetu skratiti ljeto u Zagrebu...
    Pa ako je netko imao iskustva svojega djeteta ili susjedovog djeteta ili sestrine male... bilo bi dragocjeno.

Cijena od 600 kuna nije visoka za tjedan dana organizirane zabave i sporta, ali me strah "javašluka"...
    Imam ja iskustva, od pretprošle godine i one prije. Lani nismo slali djecu onamo - imali smo drugu kombinaciju.

Ovak - to jako ovisi o djetetu/djeci...

Nama je najveća tlaka bila voziti djecu iz istočnog dijela grada u zapadni (izgubi se strašno puno vremena po pasjoj vrućini).

Program sam po sebi je prosječan - tenis, odbojka, badminton... ne sjećam se više. Bazen u Daničićevoj je bio zmazan ko sam vrag (pa mi je poslije bilo krivo što sam dala djecu), a mlađi je dobio upalu uha.

Klopa - dostava pizze i pohanog mesa iz obližnje birtije.

Popodnevni odmor - Play Station ili nizanje perlica. Ako trebaš čuvalište - može držat vodu za tjedan dana. Ako trebaš nešto stvarno dobro, paaa.... teško mogu reći da smo MI ODRASLI bili oduševljeni. Djeci se dopalo i oni bi rado ponovno.

Btw. bila je neka slična ponuda (ali bez bazena) i na Maksimiru, ne sjećam se više.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Neka, hvala... radije ne bih pod takvim uvjetima.

Ne bi mi bio problem razvažati, to ionako svaki dan radim, ali nema potrebe da ide u prljavi bazen, i da jede lošu hranu.
    Onda radije neka joj bude dosadno kod kuće.

Gledala sam i program Ljeto u ZOOloškom, ali ne vidim za ovu godinu da ima; sve informacije su za prošlogodišnji.

Meni nije problem čuvanje, ionako sam posao morala prilagoditi dječjim ljetnim praznicima, ali se bojim da neću moći osmisliti dva i pol mjeseca ljeta, za dvoje djece različitog uzrasta i potreba

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam cula losa iskustva. ne sjecam se detalja, ali navodno su ljudi djecu nalazili samu na cesti i slicno

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima na mame i bebe forumu cijela tema o kampovima; ima dobrih i loših iskustava sa raznim kampovima.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Apri, nazovi Zoo. Možda imaju i ove godine ljetni program... Prošle godine je bila kći od moje prijateljice i bila je prezadovoljna (jedino što joj baš vrijeme dolaska i odlaska nije posve odgovaralo s obzirom na posao...)

E, da, imaš zgodan ljetni campus na Šalati, tenis, plivanje (ali na otvorenom bazenu, to je puno ljepše ljeti...), i tako to, slično kao ovaj Medo... Čula sam dobra iskustva, raspitaj se još malo...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sjetila sam se kako su se zvali oni iz Maksimira:

Sport Experts Zagreb

Ne radi im web stranica, ali bila je ovdje: http://www.sportexperts.net

Lani smo htjeli k njima (tak i znam, slali smo im upit), ali već su početkom lipnja bili popunjeni. Oni su imali u programu snalaženje u prirodi i slično.

Mene je uvijek brinulo i to što ne znam kakva će biti druga djeca. Gledali smo da bude bar netko poznati, tako da se mogu zajedno igrati čak i ako sve ostalo bude loše. Ne znam.... odustali smo od takvih stvari.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 31.05.2010. at 08:56

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Vidim da NanoiBeba ima iskustva s ovim:

http://www.tk-medvescak.hr/kampovi.html

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo imali dobra iskustva na Šalati.
    Probaju se zaista razni sportovi: tenis, hokej, bejzbol...
    Znam da je dobro i na Mladosti, u organizaciji plivačkog kluba.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naš F. je bio lani jedan tjedan,
    bilo mu je lijepo
    i mislim da će ponovo ove godine.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

piplice, gdje?
    u Medi?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

piplice, gdje?
    u Medi?
    Da, u kampu Medo.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidim da NanoiBeba ima iskustva s ovim:

http://www.tk-medvescak.hr/kampovi.html

bio je samo tjedan dana, i bilo mu je OK. Nama je skroz usput, jer je K. bila blizu u vrtiću i svi smo tu negdje. Ali, mislim da ove godine neće ići - sad ih imam dvoje, i još nisam u stvari smislila što ću s njima, ali je i ponuda po gradu puno veća

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

ana123 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok,

evo moje cure su već godinama u kampu medi. Prije par godina su bile i na Šalati u kampu. I ovakvo je moje iskustvo, bazen, ah, nećemo o čistoći bazena, mislim da nije neko riješenje, ali je bolje nego da ga nema. Kako plivači u tom bazenu plivaju cijelu godinu, treniraju i nije im ništa. Ne profi, nego i djeca, tamo se normalno trenira, a opet mi je čak i bolje da je zatvoreni i duboki, jer ne divljaju nego rade školu plivanja a i nema šanse da izgore na suncu.
    DAlje, program nije odbojka i badminton, koji Peterlin spominje, nego trening tenisa koji je do sad vodila trenerica tenisa iz jednog kluba, trening tekwondoa, također trener iz kluba, i malo nešto hokeja i dečki su igrali nogomet.
    Nizanje perlica i playstation djeca imaju poslije ručka, što mislim da je super stvar, jer nakon ručka u 13 h nije baš da jure u bazen, ili da jurcaju po suncu. Po meni, a i klincima odlična ideja!
    gledala sam i taj novi daycamp na JArunu, al je cijena paprena, a i pola toga nije uključeno u cijenu.

Bio je lani i neki kamp u Jadran filmu, ali izgleda da nisu uspijeli, a činilo se dosta zanimljivo.

Sve u svemu, moje cure su jako zadovoljne sa medom, a i hrana (pizza, pohano, bolonjez) je skroz ok jer sve pojedu i fino im je. Opet idemo tamo!

ana123 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo krenuo je taj novi Zagreb Camp ovaj ponedjeljak. Jel netko ide ovaj tjedan?? Iskustva? Čak sam htjela i otić do Jaruna pogledat, ali nikako ne stignem..... Nije im baš bilo neko vrijeme??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li tko svježe info o Medi?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ovo http://www.kampmedo.com.hr/o-kampu/

evo i kaj sam dobila na mejl

Poštovani!
    Kao i svake godine do sada evo nas opet zajedno... Bliže se termini održavanja kampa (16.6- 1.8. 2014) pa samim time i ide ova obavijest da Vas podsjeti na to..

Za ovu godinu pripremili smo dosta novosti koje će izvući smiješak na lice naših starih kampera. Uveli smo neke nove sportove za dečke i cure tj. individualnim pristupom prema preferencijama svakog djeteta slažemo homogene skupine. Uz brdo natjecanja u pojedinačnim i kolektivnim sportovima, te raznovrsnim kreativnim radionicama (slikanje, kiparstvo, plesovi) uvjereni smo da će ovo ljeto biti još bolje nego sva do sada..

Stranica www.medosport.com je update-ana i možete se početi prijavljivati za termine koje želite!!!!! (jupiiiiiiiiii)

Naravno možete nas naći i na facebooku, adresa je https://www.facebook.com/DjecjiKampMedosport (molimo vas da nas posjetite i stisnite LIKE kako bi nas podržali i pomogli nam u promociji preko ove mreže).
    Naravno ako ste zadovoljni sa nama preporučite nas svojim prijateljima da nas ima što više jer je onda zabava zagarantirana u ogromnim količinama..

Ove godine promijenili smo destinaciju jutarnjeg dolaska djece na kamp ( https://www.google.hr/maps/dir/45.80...!1m0!3e0?hl=en ). Više informacija na našoj stranici www.medosport.com
    Nije daleko samo je sa druge strane sportskog centra zbog lakše jutarnje organizacije sportova koje ćemo ove godine promijeniti da bi svima bilo što interesantnije i zabavnije.
    Ako imate kakvih pitanja slobodno se javite preko stranice ili na već poznat broj 095 902 00 77 Ljubo

Unaprijed hvala svima što ćete nas podržati i ove godine.
    Vidimo se uskoro!!!!!!
    Pozz svima

Ljubo i Medosport team..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

osobna iskustva nemam, ali frendičini dečki su bili poršlu i predprošlu godinu u kampu i bilo im je dobro

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji su bili u kampu Medo (još u vrtićkoj dobi, silom prilika) prije dosta godina. Nije to bilo loše, ali ni bogznakako oplemenjujuće iskustvo. Čuvalište za djecu tijekom ljeta. Bili su dvije sezone, ali nama je to daleko pa smo prestali, a i nismo bili oduševljeni.

Ono što mi je ostalo u sjećanju kao veliki minus je neprimjerena prehrana za vrtićance (ćevapi i slično) i jako zmazan stari bazen u Daničićevoj... uffff....Nadam se da se sad to promijenilo na bolje, a i vjerojatno je većoj djeci ljepše i zabavnije.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.06.2014. at 08:53

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kad mi je sin završavao prvi razred, interesirala sam se malo o tim kampovima, i ono što sam pročitala o "Medi" nije me baš impresioniralo. Nemamo vlastito iskustvo, tako da ne mogu reći da je to istina, ali u svakom slučaju, nemaju baš najbolju reklamu po internetskim forumima
    Moj će sad već treću godinu u ljetni kamp Malih sportaša na Šalati, oduševljeni smo trenerima, ponudom aktivnosti, organizacijom... ok, meni i ta lokacija jako paše

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Kad mi je sin završavao prvi razred, interesirala sam se malo o tim kampovima, i ono što sam pročitala o "Medi" nije me baš impresioniralo. Nemamo vlastito iskustvo, tako da ne mogu reći da je to istina, ali u svakom slučaju, nemaju baš najbolju reklamu po internetskim forumima
    Moj će sad već treću godinu u ljetni kamp Malih sportaša na Šalati, oduševljeni smo trenerima, ponudom aktivnosti, organizacijom... ok, meni i ta lokacija jako paše
    ja ću se samo nadovezati i pohvaliti Male sportaše, E. je bila prošli tjedan i jako smo zadovoljni i ponudom i organizacijom, hrana odlična!

ići će ponovo tjedan dana u 8 mjesecu jer je i ona oduševljena!

btw, ciljano smo išli bez ikakvih privjesaka i stekla je puno novih prijatelja, ali ona je i inače društvena pa joj takve stvari ne predstavljaju problem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •