Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Rebro-odjel genetike-roditelj s djetetom u bolnici da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo boravili doslovce na stolici uz njegov krevet na neurokirurgiji na Rebru. Samo kada je krevet bio prazan, mm je mogao odspavati u njemu, inače je spavao na stolici i podbočio se na krevet djetetov.
    Ako budu imali bilo kakvih problema, neka se obrate gđi Gregurinčić (socijalni pedagog) ili prof Grubić (psiholog) na 4. katu - one znaju roditeljska prava i urigirat će gdje treba

azulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Da li ima friških informacija o smještaju roditelja uz dijete sa pp na Rebru?
    Mi idemo 15.4. na hospitalizaciju na odjel neuropedijatrije zbog obrade tj.dijagnostičkih pretraga,moramo snimiti MR,VEP,BERU I RTG vratne kralješnice.
    Da li postoji apartman na tom odjelu,pitam zato jer mi malena ima veliki senzorni problem na zvukove poput plača i vrištanja druge djece pa bi voljela biti s njom u posebnoj sobi da izbjegnemo dodatni ogroman stres jer će joj i ove pretrage i hranjenje i spavanje biti i previše?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj azulu prvotno napisa Vidi poruku
    Da li ima friških informacija o smještaju roditelja uz dijete sa pp na Rebru?
    Mi idemo 15.4. na hospitalizaciju na odjel neuropedijatrije zbog obrade tj.dijagnostičkih pretraga,moramo snimiti MR,VEP,BERU I RTG vratne kralješnice.
    Da li postoji apartman na tom odjelu,pitam zato jer mi malena ima veliki senzorni problem na zvukove poput plača i vrištanja druge djece pa bi voljela biti s njom u posebnoj sobi da izbjegnemo dodatni ogroman stres jer će joj i ove pretrage i hranjenje i spavanje biti i previše?
    Nazovi i pitaj odjel. Nažalost apatmani se plaćaju ( za sve) 500 kn po danu.

azulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala sirius,danas sam rezervirala apartman...samo da to sve prođe ok panika me hvata.
    Posljednje uređivanje od azulu : 02.04.2013. at 17:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •