Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: eserihija coli

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno eserihija coli

Vjerujem da negdje već postoji slična tema ali sada nemam živaca kopati jer sam izbezumljena.
    prije nekoliko mjeseci anibioticima sam rješila ovu bakteriju.
    prije par dana opet sam primjetila neugodan miris mokraće i mislim da se beštija vratila .Problem je u tome što za 4 dana počinjem sa dugim protokolom za ivf u Ljubljani .
    Šta da radim?Da spominjem Slovencima ove simptome ?Hoće li mi odgoditi postupak i kako se e.c. može odraziti na postupak?
    Radila sam cerv.briseve i oni su uredni.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ako zelis da si mirnija napravi urinokulturu...ali mozda je i nemas....ona i pece kod mokrenja ..uh kad se sjetim ...neugodan miris a ne mora znacit da je imas .....mozda su samo gljivice....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

01.03. SIMPTOMI INFEKCIJA URINARNOG TRAKTA (UTI)
    Interesantno je da neke osobe sa infekcijom urinarnog trakta nece imati nikakve simptome, ali vecina ce imate bar neke od njih. Simptomi su, cesto mokrenje sa peckanjem u predjelu mjehura i mokracnih kanala.
    Nije neobicno da se osjeca bol i dok ne mokrite. Cesto zene osjecaju neprijatan pritisak iznad pubicne kosti, a neki muskarci osjecaju pritisak u rektumu.
    Cesto se desava da osobe koje imaju urinarne infekcije imaju ceste potrebe za mokrenjem, iako izmokre samo male kolicine urina.
    Sam urin moze da izgleda mutan, cak i crvenkast ako postoje tragovi krvi u mokraci. Uglavnom urinarne infekcije koje su zahvatile mjehur i mokracne kanale ne izazivaju povisenu temperaturu. Ukoliko se temperatura povisi infekcija je vjerovatno dosla i do bubrega.

ovo sam ti kopirala pa vidi imas li ove simptome....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

skandy, odmah sutra kupi pola kila cesnjaka i litru crnog vina. skuhaj dok se vino ne reducira na pola litre (nekih 15ak min na srednjoj vatri). ohladi, procijedi nazad u staklenu bocu i drzi u frizideru. obicno se piju 2 jusne zlice ujutro, 2 uvecer pa se doza od pola litre protegne na tjedan dana, ali mozes pojacati dozu i popiti svih pola litre dok ne startas sa slovenskim lijekovima.
    rijesila sam se e.coli i ureaplazme sa ovim lijekom za 10ak dana (kura je trajala tjedan) a znam da su cure pile i vece kolicine od 4 jusne zlice dnevno i rijesile se svih bestija jako brzo.
    upozoravam te da napitak smrdi za poludit, ali zacepi nos, pripremi pastu za zube, zvaku, pa tek onda prodisi, isplatiti ce se, vjeruj mi.

sretno!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

za sada od navedenih simptoma osjećam samo povremenu laganu menstrualnu bol, iako sam tek 19. dc .mokraća kao malo zamućena i taj čudan miris , isto povremeno.
    Peckanja nema ,kao ni onog pritiska na kraju mokrenja

Možda ta bakterija i nije presudna za ulazak u postupak ,pošto me nikada nitko nije tražio da se testiram na nju.

Hvala na odgovoru i c/p
    Posljednje uređivanje od skandy : 30.05.2010. at 21:08

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pinky,hvala za recept.
    već sam negdje čitala o njemu

svakako ću probat sa njim.

valentine avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Meni je prošlu jesen odgođen postupak radi E. coli ali ja sam ju imala u brisevima (tada može biti prilično opasna za plod ako dođe do trudnoće).

Ako ti je samo u urinu probaj ovaj Pinkyn recept ali i svakako povećaj unos tekućine (voda, Uvin čaj) i vjerojatno će ti kroz par dana biti bolje.

Sretno u postupku

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

znači li to da se E.coli može otkriti putem cervikalnih briseva?

kao što sam već spomenula,meni su ti nalazi uredni.ostaje jedino da je prisutna u mokraći.

a ništa ,odoh se napajat čajevima,vodom i onim pinkynim čudom )

hvala vam cure

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da e.coli moze biti i u brisevima......ali hvala bogu uredni su ti..to je bitno....ti je imas u mokraci , mislis da ju imas, mozda i nemas, ali nece ti skodit ovo sta je pinky preporucila, ......i ne brini u postupak ces ici...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    skandy, odmah sutra kupi pola kila cesnjaka i litru crnog vina. skuhaj dok se vino ne reducira na pola litre (nekih 15ak min na srednjoj vatri). ohladi, procijedi nazad u staklenu bocu i drzi u frizideru. obicno se piju 2 jusne zlice ujutro, 2 uvecer pa se doza od pola litre protegne na tjedan dana, ali mozes pojacati dozu i popiti svih pola litre dok ne startas sa slovenskim lijekovima.
    rijesila sam se e.coli i ureaplazme sa ovim lijekom za 10ak dana (kura je trajala tjedan) a znam da su cure pile i vece kolicine od 4 jusne zlice dnevno i rijesile se svih bestija jako brzo.
    upozoravam te da napitak smrdi za poludit, ali zacepi nos, pripremi pastu za zube, zvaku, pa tek onda prodisi, isplatiti ce se, vjeruj mi.

sretno!
    x
    stvarno djeluje! evo ja već 7 mjeseci bez štrige, a prije da ne pričam. nisam hodat mogla, svakih 20 tak dana bi me uhvatilo uz sve moguće kure antibiotika!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •