-
Informaticari !! Help !!!
Dakle,
Jan mi je na laptopu (HP) nesto kliknuo i preokrenuo sliku za 180 stupnjeva. Ne znam je vratiti nazad, jos k tome nemam mis, a strelice mi sad idu u suprotnom smjeru...
Kako da to vratim u normalu??
Hvala!
-
Uspjela, tnx, mozete brisati temu!
-
Nemojte brisati temu, imam i ja problema sa racunarom, ako ima kompetentnih bilo bi gr8! Dakle, "odvela" sam ga na servis, vratih, ukljucih, a ono umjesto microsoft 2003 neki prastari, ima samo word, power point i jos nesto, nema outlook, publisher.. itd. Znaci, imam sada neki stari microsoft, kada kliknes na start otvore se polja koja izgledaju kao neki stariji windows, imala sam - i imam jos uvijek windows vistu, samo taj dio je promijenjen, ne znam zasto. Ja bih radije da vratim microsoft office 2003. Dalje, kompjuter mi i dalje radi kao traktor, tj. jako buci i cuje se kao da performira nesto... Ne znam zbog cega. Kupila sam ga skoro prije tri godine. Zvuk je jak, kao da nesto ne valja. Moda mora tako, mozda se kida... ne znam. Ako ima netko ko se razume, bilo bi super. Danke schon....
-
Dozvolit cu rjesavanja manjih tehnickih poteskoca no o vindowsima i snimanjima ne bih.
panta rei, ne vidim drugog nacina nego da ponovo odneses racunalo u servis i reklamiras. ocito ga nisu popravili.
-
-
jezik brzi od pameti :pokrivam se usima:
-
Aha, znam sto se dogodilo...vrijeme postova ne stima pa sam vidjela tvoj odgovor prije nego je panta rei postala...
-
Annie kako si vratila ekran, meni su moji to upravo napravili! Ispricavam se na velikim slovima
-
Na desktopu kliknes desnu tipku na misu pa odes na desktop settings ili tako nesto pa onda na grafic views (ti mozda odmah imas grafics view) pa onda na rotate i onda nadjes normal i kliknes na to. Malo je zeznuto jer je sve preokrenuto, ali uspijet ces. Sorry sto sad ne mogu tocno pogledat, trenutno sam na kompu s njemackim postavkama...
-
Meni se dogodilo isto na poslu (dakle, sama sam si bila kriva), na kraju mi je frend izdiktirao što napraviti, ali ja sam jednostavno okrenula ekran naopačke, jer se nisam mogla orjentirati da utipkam sve što treba.
-
hval cure!! kod mene je upalilo ovo : ctrl+alt+strelica
eto, mozda nekom pomogne za drugi put!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma