-
Gdje kupiti DUGU haljinu sa žabicama?
Vidim mnoge žene po gradu u dugim, laganim haljinama koje preko prsa imaju tzv. žabice- one prošivene gumice.
Gdje bih to mogla nabaviti? Posvuda ih vidim, ali u dućanima nailazim samo na kratke.
Hvala!
-
-
Viđala u Zari i Benettonu.
-
vidjela sam u mangu lijepih, ali preskupe su -oko 500,600kn
u zari su oko 300kn
u h&m oko 10 eura na sniženju
-
Ima i u Mani, od 99 - 139 kn
-
-
I aj to tražim ali nigdje ih isam vidjela!
-
Cure, hvala!
Bacam se u potragu
.
-
Btw, ja bila u skoro svim ovim dućanima, ali nisam našla...
E da, ima ti u lovačkom rogu, u onom indijskom dućanu ornament ili kako već se zove. Ali meni je to malo previše. Skoro 300kn!
Tražim onako, do 100kn!
-
Posljednje uređivanje od Točka : 13.07.2010. at 11:02
Razlog: Dodala cijenu
-
u splitu na placu
-
takve haljine sam viđala na trešnjevačkom placu, ali nisam bila dugo pa neznam jel ima.
-
Kupila danas u Foxu, 199 kn. Previše za to, ali oni su ih jedini imali (a obišla sam Zaru, Mango, Benetton i još mnoge druge trgovinice kojima ne pamtim imena). U njoj donekle pristojno izgledam, druge su mi stajale kao prasici sedlo.
-
Ako se smijem prikrpati na temu- da li netko zna gdje ima onih laganih indijskih haljina? Crkla sam od vrućine kuhajući i čisteći na moru i sjetila sam se da su susjede kad sam bila klinka uvijek po ljeti čistile u tim šarenim tankim ko gaza haljinama i bilo ih je baš veselo vidjet kad bi se skupile na kavi. Doduše njima su to muževi donosili iz kuvajta iraka itsl. Zna li tko da li to još postoji? Bitno mi je da je duga i da ima kakve takve rukave.
-
Danas sam vidjela predivne indijske haljine u nekom indijskom dućanu u Avenue Mallu (tijekom potrage za haljinom). Gledala sam one bez rukava, pa ne znam ima li ih s rukavima. One bez rukava su krasne, jedna ljepša od druge, cijene oko 175 kn, no meni nijedna nije stajala (plosnata sam, pa mi stoji ono što drugima ne stoji i obratno).
-
Puno ti hvala, idem pa virnem
-
A gdle im za kupiti duge suknje, na volane, cvjetnog uzorka ili može i jednobojne?
-
-
Super info, budem sutra otišla pogledati. Tnx sandra!
-
Oktogon, nasuprot dm-a... žene se grabaju za indijskim haljinama, košuljama i sl.
MM je kolutao očima ispred dućana i niš mu nije bilo jasno ...
Od 100kn pa naviše ...
Ima i dugih haljina ---
-
Imaju dugih haljina u par ducana na potezu od Tresnjevackog placa prema remizi. OD 90 kn nadalje. Ali veli prodavacica da idu ko lude, pogotovo ove jeftinije, pa ih nema stalno. Ja mamu vec tri puta slala i niti jednom nije nasla.
-
Evo ja danas saznala gdje kupiti ovakvu haljinu u svim dužinama, bojama i dezenima. Šarenih, jednobojnih, samo sa žabicama, sa žabicama+dodatak za cicke kao grudnjak...
Plac Črnomerec!! Ja kupila jednu danas za 90 kn. Sve su tak tu negdje. Pamične i baš lijepe....Eto, tko ne želi dati puno novaca, pravac Črnkas!
-
i ja se oblačim na placu
ima svega petkom ....
-
Kupila sam si takvu haljinu na dječjem odjelu H&M-a.
Visoka sam 162-163, uzela sam haljinu za visinu 170 i super je! Koštala je nekih 13-14 eura.
-
U Splitu na pazaru, tj placu, od 80-ak kuna. Mislim da su 150 kn one najskuplje.
Ima svakavih boja, veličina, dezena, dužih, kraćih, užih, širih...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma