Pokazuje rezultate 1 do 50 od 198

Tema: Produženje vozačke dozvole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ili nose leće pa ne moraju ništa skidati pred policijom, a na pregledu za vozački nitko nije skužio leće. Ipak, ako okulista ne vidi da kandidat za vozački ne vidi , a tko mu je kriv! Da ja učim liječnika njegovom poslu? Ne, to nije moj posao. A vozačka do 65. Moraš nekad u životu imat i sreće.
    kak se onda na slici vidi da nosiš leće?
    jer ako nosiš naočale, onda se moraš i slikati s njima - bar je tako bilo kad sam ja radila vozačku
    valjda to onda vrijedi i za leće
    ništa, drugi put ću definitivno reći da nosim leće
    (iako fakat ne znam što će mi s tom dioptrijom )

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni je to s vozačkom do 65 godine totalna glupost. Npr. ja imam neurološku bolest i zbog oštećenja živaca ne mogu micati stopala i imam smanjene reflekse u rukama (uz sve ostalo) ali vozačka mi je važeća jer ne postoji povezanost između zdravstva i policije. Po mojem mišljenju trebalo bi se automatski od liječnika poslati prijava na policiju ta osoba xy više nije sposobna voziti auto.

Čula sam i od terapeuta da ima jako puno ljudi koji nakon moždanog udara idu voziti ko da ništ nije bilo. Vozačka je važeća a policajac ne primjeti da čovjeku malo šteka noga i da mu je slabije pokretna jedna ruka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •