A ti opet ne čitaš kaj ja pišem, i ja idući mjesec moram mijenjati osobnu, a zadnja predana slika je s naočalama jer sam radila za vozacku
A ti opet ne čitaš kaj ja pišem, i ja idući mjesec moram mijenjati osobnu, a zadnja predana slika je s naočalama jer sam radila za vozacku
Posljednje uređivanje od jelena.O : 15.07.2017. at 09:56
Produžila sam vozačku ove godine.
1.odeš liječniku po potvrdu o psihofizičkoj nečemu, uglavnom papir s njezinim štambiljem
2. uzela sam preko neke stranice s ponudama pregled za liječnički za B kategoriju -> tamo dođete s uvjerenjem liječnika
3. napravite taj pregled
4.u pošti ispunite opću uplatnicu (imate i mali šalter pošte u Heinzlovoj)
5. biljezi + fotografija
6.uzmeš papirić i čekaš na šalteru u Heinzlovoj
7.dobiješ žuti papirić s kojim vozaš mjesec dana dok ne naprave novu vozačku
8. prođe mjesec dana i pokupiš vozačku
![]()
Mi kao da živimo u različitim državama, a ne u istom gradu. Jučer sam podigla novu vozačku u Heinzelovoj, kako sam ranije napisala, nisam morala raditi nikakav pregled niti su me tražili ikakvo uvjerenje o psihofizičkom nečemuSamo uplatnica na 151 kn, biljezi i fotografija. Vozačka je bila gotova za 3 tjedna.
Ne znam o čemu to ovisi, ali očito treba dobro pogledati što piše na staroj vozačkoj. Ako ne piše da se traži ponovni pregled po specijalistu tom-i-tom, onda ga ne treba raditi. I da, kako rekoh ranije, nosim naočale, to mi je svojedobno bilo ograničenje za vozačku, ali očito više nije...