-
pepeljugo nema zene koja nije osjetila strah i zabrinutost u vezi poroda kao sta nema zene koja je pjevajuci i smjeskajuci rodila vec u boli al neko vise neko manje ovisno o tvojoj granici i podnosljivosti boli.
i mene je bija strah pogotovo sta smo i muz i ja bili bebe od preko 4 500 g vise me bilo strah za bebu da bude sve o,k nego boli a kad sam vec dosla u rodiliste.... sve je to nestalo , svaki strah je pobiga kad su dosli trudovi i tad si cili skoncentrisan samo na porod, trud i bebu i nemas se kad ni prepast.
sta se tice epiduralne ja sam babicu jos u mom devetom mjesecu trudnoce zamolila da mi velikim slovima napise u papire za rodiliste da NE ZELIM epiduralni . moja prijateljica je bila u rodiliste sa zenom koju je epiduralna smjestila u invalidska kolica jer nije mogla hodat a ja sam bila na istom katu kao i zena koja je rodila 8 dana prije mene i zbog epidurane je imala cijeli vrat ukocen i nije se mogla micat.
ja bi ti savjetovala da to na bilo koji nacin izbjegnes.
a isto tako nemoj se iznenadit ako ti na porodu beba ima samo 4 kg jer ultrazvuk ne daje tocnu procjenu velicine bebe.
sretno ti na porodu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma