-
bazen i cjepljenje
Ajde curičke zanima me ovo, moramo odgoditi sutrašnje cjepljenje ( iz nama opravdanog razloga, ali sestra ne mari za to), pa imamo zakazano novo u utorak. To je onaj ditere s 4 godine, ( dobro ona ima već 4.5) , a idući tjedan kreće na obuku plivanja ( tremin čekali cca 2 mjeseca, i šteta da propadne , a platili), svako popodne, sad zanima me dal treba ili ne apsinirati od bazena koji termin radi cjepljena?
-
pa mislim da nema veze bazen i kupanje s cjepljenjem..zbgo čega misliš da bi trebala apstinirati od bazena?
nego, htjela sam ti reći je moj mali npr već dobio to cjepivo s 3godi i nešto sitno..ne znam zašto ga je tak rano cjepila, a još k tomu ima ad..tak da on ima sad 3 i pol godine i mi smo gotovi sa svim cjepivima..ali, mu je drugi dan poslije cjepiva koža odmah podivljala..točno se vidlo pogoršanje da je radi cjepiva..
-
nemožeš vjerovati ja se nadam da nebu i njoj opet to podivljalo, ali sva sreća, da imamo ugovoren termin kod dermića.
Ona se baš zbog AD i kasnije počela cijepiti, a zadnje cijepivo smo dosta odgađali, malo zbog nosa, pa pluča, pa kože.
inače to cijepivo ide cca 2 godine nakon zadnjeg ( pa ak je on zadnji put cijepljen s godinu i pol) onda to pada baš u 3.5 godini.
-
ne znam kad je bio prije tog cjepiva zadnji put cjepljeni, ali ona ga je odlučila cjepiti s 3 godine..imao je 3 godine i 2mj..tak nekak..i sjećam se da smo lijepo kožu držali pod kontrolom tjedan dana prije cjepiva i onda drugi dan katastrofa od kože..
ali, dobro..vi ste stariji sad, koža vam je dobro...sigurna sam da će cjepivo proći ok..
-
bumo vidli, ima ko kakvu drugu pametnu preporuku???
-
već ste bili na bazenu?neće joj smetat klor i sl? vjerojatno ne,ako je koža zacjeljenja,inače je ne bi možda slala...
a da li se smije na sunce nakon cjepljenja?
i mi cjep.odgađamo...ono ide u 4oj god.,dakle nakon 3.rođendana pa dalje...
-
pa, ne znam zašto se ne bi smjelo na sunce poslije cjepljenja..cjepljenje ko cjepljenje..dobiš ga i onda se normalno ponašaš..jedino ako dobi temperaturu ili jaki osip onda normalno da ne bude išla na bazen..ako ne bude nikakvih nuspojava , radi šta hoće..
-
ma štos je u tome da bi između cjepljenja i obuke plivanja prošlo tek 1.5 do 2!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma