Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Shrek - je li premali?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Shrek - je li premali?

Je li netko gledao Shreka, zanima me je li prigodan za pogledat za 2,5 godišnajke? znam da ne bi izrdžao cijeli film, i znam da ne bi išli an 3D ali malo, doživljaja radi, na kišni dan, uz kokice i drage članove obitelji možda bi mu se dopalo..iskustva?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo ga gledali doma, dijete od skoro 3 godine, nije nikako za taj uzrast. Radnja se događa užasno brzo, stalno su nagle promjene kadra, brzo se govori, većinu fora tako malo dijete ne može ni približno shvatiti. To sam tek sad shvatila gledajući taj crtić s tako malim djetetom. Stalno je zapitkivala: Što radi maca? Što radi magarac? A ja ne bih stigla ni početi odgovarati, već bi se promijenio kadar tri puta.
    Osim toga, ako idete u kino zvučni efekti bi mogli biti zastrašujući.
    Možete pokušati, ali mislim da su za njih lutkarske predstave još neko vrijeme puno bolji izbor.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj marka99 prvotno napisa Vidi poruku
    Je li netko gledao Shreka, zanima me je li prigodan za pogledat za 2,5 godišnajke? znam da ne bi izrdžao cijeli film, i znam da ne bi išli an 3D ali malo, doživljaja radi, na kišni dan, uz kokice i drage članove obitelji možda bi mu se dopalo..iskustva?

4.dio definitivno nije za klince tako male

naša gleda doma Shreka 1,2 i 3 od prije pola godine (počela gledati sa 3 godine) i bio joj je zanimljiv
    u nedjelju smo gledali u kinu 4. dio i to 2D sinkronizirani,ali nije za nju (bilo je samo par zanimljivih scena - samo one sa forspana)

ali probajte "Kako ukrotiti zmaja"?
    još igra u kinima i ima isto 2D sinkronizirani
    kad smo ga gledali, bilo je i manje djece od nje i svima je bilo zanimljivo

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mi bili na Shreku i mališi se dopao (ima 3g i 2m), sada je doma na repertorau Shrek 2 dio
    čak mu se više svidio nego Kako ukrotiti zmaja, tako da ispada da je to jako individualno

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lara je bila s tatom neki dan. Njoj je crtić super, a muž kaže da je strašan i napravljen za odrasle Ali djeca ga valjda tako ne doživljavaju

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj marka99 prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam na kojeg od ovih nekoliko shrekova mislis, ali bratova kcerkica je pogledala 1. i 2. dio par tisuca puta (skoro bez pretjerivanja) i u zivotu nisam vidjela da neko dijete moze toliko dugo i zaljubljeno buljiti u crtic.... nije se htjela odlijepiti od njega...

edit: ljubav je planula oko njenog 8. mjeseca i drzalo je sve do trece ipo godine....
    Posljednje uređivanje od Pinky : 03.06.2010. at 15:18

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

čula sam od frendica da je Shrek4 do sada najbrži, najagresivniji i da su ga njeni teško pratili (4 i 3 godine)
    u kinu je još i preglasno i klima je bila na jako hladno namještena

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

najbolji je shrek 1 samo on nazalost jedini nema sinkronizaciju a ovi ostali su postali zbilja akresivni i neshvatljivi...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zadnji shrek je samo 3d
    malisa je 4g4mj i ok mu je bilo, ali za 2,5godišnjaka :/
    malo je preagresivno i prebrzo

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    zadnji shrek je samo 3d

krivo...igra i 2D i to sinkronizirani...mi gledali u Cinestaru, Branimirova

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    krivo...igra i 2D i to sinkronizirani...mi gledali u Cinestaru, Branimirova
    fakat. gledali smo prošli vikend i nigdje nije bilo 2d :?
    mada u shreku efekti i nisu nešto
    u zmajevima da, ali shrek - jok

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e da, sad vidim da sam se i ja zaletila, govorila sam o Shreku 3.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moj 5-godišnjak nije imao nikakvih problema s praćenjem 3D Shreka (koji traje jedno sat i pol otprilike) i bio mu je super (iako mislim da je meni bio još i više ), ali iskreno mislim da nije primjeren 2,5-godišnjacima.
    Ja svog skoro2-godišnjaka nisam niti pomislila voditi jer smo i starijeg prvi put u kino vodili tek s jedno 3-3,5 godine kad je bio spreman sjediti u mraku, koncentrirati se sat i pol do dva i kad mu je to uopće bilo dovoljno zanimljivo da bi ga zaokupilo.
    Btw. u ovom su Shreku stvarno ružne face - vještice... koje su u 3D i meni malo spooky. petogodišnjacima su super, ali za dvogodišnjaka se bojim da bi umro od straha i rasplakao se samo tako.
    U Branimiru ima i 3D sinkronizirani i 2D sinkronizirani i 2D s titlovima, pa ko voli....iako je meni 3D stvarno nenadmašiv (iako imam astigmatizam, a kažu da od 3D boli glava - mene npr. ne )

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zanima me tko je gledao 3D novi Shrek, dali je cijeli film 3D ili samo neki dijelovi? Koliko dugo traje taj dio koji se gleda s naočalama?

mio-mao avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo gledali jučer 2D verziju... klinci su oduševljeni (6 i 5 god.) i smijali su se čak svim forama... ali sam se namučila poslije im objasniti kako je Shrek bio živ a nije se uopće ni rodio... mislim,.. taj paralelni život (što bi bilo kad bi bilo) im je bio nejasan (sve mi se čini da im je još uvijek ).. i otkud kralj, kad je u 3. dijelu umro?! ... Prva 3 dijela su pogledali više puta i sve 5!!

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bila sam sa malom od 4gd. na shreku 2d, bilo nam je super, na kraju je rekla "mama ja ne bi da još bude gotovo"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •