Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: gdje izvaditi krv?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    A na koji mail šalješ? Da znam za ubuduće, imat će dosta pretraga.
    Za Rebro
    predbiljezbe.lab@kbc-zagreb.hr

Druge bolnice isto sigurni imaju na webu adrese na koje se dobiju informacije i narucivanje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Za Rebro
    predbiljezbe.lab@kbc-zagreb.hr

Druge bolnice isto sigurni imaju na webu adrese na koje se dobiju informacije i narucivanje.
    Ja sam se naručila na Rebro preko web forme (imam "uobičajene pretrage", ali i ove koje rade samo bolnice - tipa d-vitamin i feritin - i za te ne znam trebam li se naručivati).

Dobila sam odgovor ne od "predbiljezbe.lab@kbc-zagreb.hr <predbiljezbe.lab@kbc-zagreb.hr>;" nego od "internet@kbc-zagreb.hr" da će mi se javit u roku od 5 dana. Je li to isto legit, il mi je bolje pisati na ovaj "tvoj" mejl?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se naručila na Rebro preko web forme (imam "uobičajene pretrage", ali i ove koje rade samo bolnice - tipa d-vitamin i feritin - i za te ne znam trebam li se naručivati).

Dobila sam odgovor ne od "predbiljezbe.lab@kbc-zagreb.hr <predbiljezbe.lab@kbc-zagreb.hr>;" nego od "internet@kbc-zagreb.hr" da će mi se javit u roku od 5 dana. Je li to isto legit, il mi je bolje pisati na ovaj "tvoj" mejl?
    Feritin se ne narucuje, D vitamin se narucuje.

Iskreno nemam pojma, mogu sutra pitati na koju adresu stizu ovi od internet@kbc
    Ovaj -predbiljezbe -se redovito ceslja, ali brzina ovisi o broju ljudi koji cesljaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •