Danas sam pojela pizzu i očito nešto s njom nije bilo u redu, jer sam povratila već tri puta ( i čini mi se da ću još). Brunu sam dojila jednom nakon što sam pojela. Da li je to moglo utjecati na mlijeko? Da li ga smijem dojiti?
Danas sam pojela pizzu i očito nešto s njom nije bilo u redu, jer sam povratila već tri puta ( i čini mi se da ću još). Brunu sam dojila jednom nakon što sam pojela. Da li je to moglo utjecati na mlijeko? Da li ga smijem dojiti?
Ako se fizicki osjecas dovoljno dobro da mozes dojiti, doji.
Ako te to bude dodatno iscrpljivalo ili stvaralo neke probleme, mozes pricekati. Bruno nije tako mali da ne bi mogao izdrzati neko vrijeme bez cice. Oporavi nam se brzo![]()
Osjećam se dobro, (osim kad povraćam), samo me bilo strah da i njega ne otrujem.
A da mu ne smijem dati cicu, ne znam šta bi radila. Po danu može bez nje, ali noću nikako.
Bruno je dobio proljev, jel moguće da je od pizze?
mozda od pizze, mozda od kakvog virusa sto seta zrakom
drzite se
mamaja, obavezno pij dosta tekucine, caja i slicno, pazi da ne dehidriras, pazi i na bruna da dosta pije....
imas uzeti rehidomiks prasak, za mijesanje s vodom za popiti, da nadoknadis elektrolite koje izgubis proljevom i povracanjem
moguce da je viroza, ima je straaaaaasno puno ovih dana. vjerojatno će mu najbolje pasati dojenje. ne boj se, to mu ne treba uskracivati, to mu je najbolja dijeta, pa cak i ako bude povracao.
pazi da ti uzimas dovoljno tekucine jer ti treba nadoknaditi ono sto gubis povracanjem a i ono sto ti on uzme
je li tebi sad bolje?
mi smo upravo svi doma kolektivno preboljeli jednu takvu uzasnu virozu, a moje veliko dojence ju je najbolje podnijelo.
ja sam sad ok, nisam još jela, nekako me baš ne privlači, ali bar ne povraćam. mislim da je sinoć izašlo sve.
bruno mi se čini isto dobro, osim stolice nema nikakvih problema, normalno je jutros jeo, sisa kao i inače, valjda će na tome i ostati.
Eh, peh! Ja vam samo šaljem pusu... I odmorite se, što drugo...
mamaja, to ti je definitivno viroza, i mi smo je upravo preboljeli (trajalo 10 dana), a i većina ljudi oko nas je ima (iako njima kraće traje)...
kod nekih se očituje kao proljev, kod nekih povraćanje, kod nekih i jedno i drugo, a neke samo užasno bode u želucu :/
kako ste danas, ide li na bolje?
Zna li netko pouzdano da li stafilokokni toksin (česti uzrok povraćanja, kad netko sa stafilokoknom infekcijom, na pr. ranom, radi hranu i zagadi je pa ta hrana stoji na toplom, razviju se bakterije i one stvore toksin koji uzrokuje povraćanje, nekad i proljev), no da li se on izlučuje u mlijeko?
mi smo super, više nema ni mučnine kod mene, ni proljeva kod brune.
mamazika, i mene to zanima.
Nije opisano da može.mamazika prvotno napisa
A nije baš ni logično. Makar meni nije logično ni da se proteini kravljeg mogu naći u majčinom mlijeku pa je tako. :?