Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Kiropraktičar u ZG - iskustva

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Kiropraktičar u ZG - iskustva

Imate li nekog provjerenog kiropraktičara u Zagrebu?

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi idemo kod jedne gospođe - fizikalnog terapeuta, ona ima svoju ordinaciju iza Tehničkog muzeja, rade sve vrste fizikalne terapije, masaža, vježbi i sl, a ona radi i "krckanje" (zove to manipulacija zglobova). Meni je to jako slično kiropraktici na kojoj smo bili, a opet mi je nekako manje invazivno kad ona to napravi. Vidi više OVDJE, toplo preporučujem u kombinaciji s masažom.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suprug i ja idemo kiroprakticaru na Sveticama vec duze vrijeme. Kiroprakticar je dr. iz Kanade. Koliko se da primjetiti jaaako puno ljudi mu dolazi. U pravilu radi usporedbu rtg slika prije i poslije odredjenog broja tretmana tako da se vizualno vidi progres. Ovdje imas nekih detalja http://www.facebook.com/pages/Zagreb...C/119492463798
    Posljednje uređivanje od Nivi : 02.06.2010. at 12:33

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi idemo kod Emila Kušeca u Dubravi. Prije sam gomiletine novca ostavila kod američkog kiropraktičara, a ko ovoga je max 5 dolazaka da te namjesti. Mojoj obitelji puno pomogao

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dodig Kristijan - svi idemo k njemu, inače čovjek je slijep, mi smo jako zadovoljni.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji svi idu kod doktora Bućana u Dom sportova...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jedan iz Rijeke dolazi četvrtkom i petkom u hotel "I" u Remetinečkom gaju i to redovito svaki tjedan, jako ga ljudi hvale. Inače ima sjedište u Rijeci. Nazove se hotel i oni mogu dati informacije.

vladotom

Početno

A jeste li probali namještanje atlasa (najvišeg vratnog kralješka)? čuo sam da ima besplatno predavanje u subotu 23.10. u 19h u hotelu Laguna pa sam baš mislio otići jer sam čitao OVDJE o tome. da li je netko već bio na ovakvom predavanju i zna li što da očekujem?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Nivi prvotno napisa Vidi poruku
    Suprug i ja idemo kiroprakticaru na Sveticama vec duze vrijeme. Kiroprakticar je dr. iz Kanade. Koliko se da primjetiti jaaako puno ljudi mu dolazi. U pravilu radi usporedbu rtg slika prije i poslije odredjenog broja tretmana tako da se vizualno vidi progres. Ovdje imas nekih detalja http://www.facebook.com/pages/Zagreb...C/119492463798
    Nivi, je li ti pomogao taj kiropraktičar? ja sam bila kod njega na pregledu i tretmanu. djeluje mi stvarno stručno i sad razmišljam o nastavku liječenja, ali čudno mi je što nigdje na internetu nema ništa o njemu :/ gdje su svi ti ljudi kojima je pomogao (a djeluje kao da ih zbilja puno dolazi) :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj gogs prvotno napisa Vidi poruku
    Nivi, je li ti pomogao taj kiropraktičar? ja sam bila kod njega na pregledu i tretmanu. djeluje mi stvarno stručno i sad razmišljam o nastavku liječenja, ali čudno mi je što nigdje na internetu nema ništa o njemu :/ gdje su svi ti ljudi kojima je pomogao (a djeluje kao da ih zbilja puno dolazi) :/
    Ja se isto pridruzujem ovom pitanju, dakle da li netko ima iskustvo da mu je DC A. Deutcher stvarno pomogao?
    Ja sam krenula kod njega na kiroprakticke tretmane, al imam nekih nedoumica.
    Naime, pomogao mi je. Vise nemam bolove u vratnom dijelu kraljeznice niti među lopaticama, al mi se ne sviđa njegov pristup. Naime, za pocetak kaze da moras dolaziti svaki dan i tako tjednima. Tretman je 100kn, al ako uplatis unaprijed 80 tretmana onda to sve zajedno plaćaš 5000 kn. Nakon tih 80 tretmana ukoliko zelis i dalje imati optimalno zdravu kraljeznicu prema njegovim rijecima moras nastaviti dolaziti kod njega do kraja zivota jednom tjedno.
    Bila sam i na njegovom predavanju koje drzi jednom tjedno i to me predavanje zbombalo jer je imao onaj pristup "ako sad ne napravite upravo ovo sto vam kazem necete dobro zavrsiti". Ma ustvari nudio je svoj tretman kao rjesenje svih zdravstvenih tegoba. Podsjetio me na strip Talični Tom i one "doktore" na Divljem zapadu koji su prodavali "eliksire zivota" Sjecate se tih stripova
    Uf nakon svega sto napisah jopet se po 500% put pitam zasto i dalje idem kod njega?! Pretpostavljam da me ipak uspio dovoljno prestrasiti da ce mi se stanje pogorsati ako ne budem isla.

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

najprije sorry na ne javljanju, nisam ni zamijetila da je prethodno pitanje bilo nekad upuceno meni
    mi smo u medjuvremenu prestali ici kod njega nakon sto smo oboje, suprug i ja, odradili prvu turu od 80 tretmana jer si nismo mogli vise financijski priustiti novih preporucenih 80 tretmana iako su rtg slike pokazale napredak....nisam mislila da cemo opet trebati 80 tretmana, malo mi je to bio sok, vec onako jedan dolazak u tjedan/dva...too much je too much...
    a primijetila sam da mi i vise pomazu masaze nego ovi tretmani...
    Posljednje uređivanje od Nivi : 08.03.2012. at 16:41

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ima li netko novijih iskustava? Kiropraktiačar u Marticevoj, jel netko bio kod njega?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

S zbog čega idete kirioraktičaru?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bolova u leđima

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li netko novijih iskustava? Kiropraktiačar u Marticevoj, jel netko bio kod njega?
    Idem na Srebrnjak, centar Kiromax. Zadnje dvije godine redovito . Sad sam samo na odrzavanju 1x mjsecno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    bolova u leđima
    Mašnice koja ti je dijagnoza? može i na pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •