-
Ne znam jesam li već to ovdje napisala, dugo nisam otvarala temu, no, mene su te plastične boce ubijale u pojam.
Djeca nose vodu ili čaj u torbi za školu, kad nekud idemo isto nosimo vodu jer oni nakon desetominutne vožnje gradom žeđaju ko da smo propješačili 30 kilometara kroz Saharu :dosadnjakovići: i uvijek je ta plastičurina bila s nama.
Probala sam riješiti problem i kupila boce u Mullera koje sliče na termosicu, imaju zgodan čep i dizajn sa slikom, ali i te počnu nekako smrduckati nakon nekog vremena jer su od nekog čudnog materijala pa sam ih bacila.
Onda sam napokon kupila obične staklene boce, također u Mulleru, veličina 0,3 i 0,5, imaju jako debelo, čvrsto staklo, jaki gumeni čep i to je na kraju ispalo super. Taj čep treba češće oprati jer je gumen (opet taj miris), ali su boce super, zgođušnog dizajna, ništa naročito, mislim šta ima i biti dizajnirana najobičnija staklena boca.
Ugl, padale su, nisu se razbile, a voda nam više nije u plastici nego u staklu.
Naravno, u dućanu i te boce lijepo naplate, čini mi se da su bile oko 30 kuna, ne znam više, ali šta mogu kad ne znam doma puhati staklo pa moram kupiti.