Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: napokon!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala vam!!!
    evo mi smo na moru malo se brčkamo i beba je presretna, obožava vodu (kao i najvjerovatnije sve bebe) u zadnjih par dana počela je jako protestirat, ako joj nešto ne odgovara počne jako vikat.. to je strašno dok viče izgleda smješno ali bome kad počne protestirati u tri ujutro i nije baš, sujedi nas više ni ne pozdravljaju
    preslatka je i sve nas iskorištava, zada nam posla bez imalo grižnje savjesti
    često se sjetim kako sam prošlo ljeto sanjala da čemo sa svojim djetetom na more, kako će to izgledati... živjela sam u mašti.. a sada je to postalo predivna stvarnost, ne mogu vam opisati kako se osječam

pusa svima i veliki slani pozdrav

valiant avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
    često se sjetim kako sam prošlo ljeto sanjala da čemo sa svojim djetetom na more, kako će to izgledati... živjela sam u mašti.. a sada je to postalo predivna stvarnost, ne mogu vam opisati kako se osječam

pusa svima i veliki slani pozdrav
    pogodila si snove vjerovatno svih čekalica ovdje.. i ja razmišljam o tome kako ćemo na more skupa, ma zamišljem kako ćemo i na Jarun i Bundek i ...za sad su to snovi. lijepi, prekrasni, ali čine se tako daleko. a onda pročitam tvoje postove i opet, mogli bi biti tako blizu. možda i hoće. ljubi patkicu, uživajte zajedno i hvala ti što si se javila i s mora. svaka priča, svaki nastavak daje snagu i vjeru da će san jednom postati java..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj valiant prvotno napisa Vidi poruku
    pogodila si snove vjerovatno svih čekalica ovdje.. i ja razmišljam o tome kako ćemo na more skupa, ma zamišljem kako ćemo i na Jarun i Bundek i ...za sad su to snovi. lijepi, prekrasni, ali čine se tako daleko. a onda pročitam tvoje postove i opet, mogli bi biti tako blizu. možda i hoće. ljubi patkicu, uživajte zajedno i hvala ti što si se javila i s mora. svaka priča, svaki nastavak daje snagu i vjeru da će san jednom postati java..
    ubrzo ču ja čitati tvoju prićicu, o vama i vašem anđelu, a onda če sve ovo iščekivanje, ovaj trud biti tako daleko, prisječat češ ga se samo još dok češ prelistavat stare postove i dok češ prepričavat vaš put
    evo još malo, pa čemo izmjenjivati iskustva u odgoju svojih bebača

pusa velika i budi hrabra i odlučna i naravno, sanjaj

valiant avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ArI MaLi prvotno napisa Vidi poruku
    ubrzo ču ja čitati tvoju prićicu, o vama i vašem anđelu,
    nadam se da će bit tako..
    btw, novi avatar ti je još medeniji, ako je to uopće moguće..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •