Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Tiramisu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

po istoj logici - ako je kolač sa svježim sirom tiramsisu, onda je i torta s pekmezom od šljiva sacherica
    ali budući se slažemo da sacherica ne može biti od šljiva, mada je možda ukusno, i kolač od piškota i svježeg sira je vjerojatno vrlo ukusan, ali nije tiramisu

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    po istoj logici - ako je kolač sa svježim sirom tiramsisu, onda je i torta s pekmezom od šljiva sacherica
    ali budući se slažemo da sacherica ne može biti od šljiva, mada je možda ukusno, i kolač od piškota i svježeg sira je vjerojatno vrlo ukusan, ali nije tiramisu
    Ne razumijem; složila sam se s tobom da onaj moj recept nije tiramisu. Nazovimo ga kako hoćemo, svejedno mi je. Kolače dijelim na fine i manje fine, jednostavnije/složenije po načinu pripreme, a kako ću ih zvati, jesu li originalni ili nisu, s originalnim sastojcima ili ne, mi je potpuno nevažno.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 02.06.2010. at 23:06 Razlog: tipfeler

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ma slažem se ja s tobom

nego, reci mi jesi li probala zamrzavati ga?
    ono, da ga imam uvijek pri ruci

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam ga nikad zamrzavala, stvarno je brzo gotovo, najveći dio posla je skuhati kavu i napraviti šlag, pa nisam ni razmišljala o tome. Možda se javi netko tko ima iskustva sa zamrzavanjem tiramisua i sličnih kolača.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •