kam prvotno napisa
Joj gdje bih ja bila da nije moje mamice i tateka......tu recenicu valjda govorim zadnjih 10 god.
Situacija je ta da kad smo se mm i ja vjencali prije 10 god. otisli smo u podstanare, tamo se rodio sin pa kcer.
Proslo 4 godine mi i dalje podstanari , a moji svaki dan kod nas ili mi kod njih.U medjuvremenu moj tatek napravi jednu malu kucicu odmah do njih i kaze ako zelimo da se preselimo.Mislila sam da muz nece htjeti a onda me iznenadio i rekao pa moze.Moji nemaju nikog samo sestru koja je u njem. i mene, i ne zele da oni imaju 2 kuce a mi ni jednu i jos moramo placati podstanrski stan.
Prvo sam se bojala kako ce to izgledati ,svi u jednom dvoristu ,ali evo vec 6 god i 3 djete je doslo u medjuvremenu a nama je svaki dan sve bolje.Moram pohvaliti svoje starce ,koji su pomagali meni i sestri ne samo novcano ili u nekretninama nego svaki dan u malim stvarima.Dobro se sjecam kad sam izasla iz bolnice s 3 dj. zima , a muz otisao na sluzbeni put. oni su svaki dan radili sve ,vodili malog u vrtic , cijepali drva kuhali ruckove ma sve , aopet nikad nam nisu niti prigovorili niti se mjesali u lonac.Neznam , mislim da nema dovoljno tog papira niti interneta da bih ja opisala dobrotu svojih roditelja,nikad im se necu moci zahvaliti niti oduziti za sve.Svatko od nas vodi svoje zivote ali smo tu jedni za druge svaki dan.Druga prica su muzevi rod.Podnosim ih ja nema problema, za djecu ce sve uciniti cak i preko nekih mojih uvjerenja ,djeca redovito idu kod njih na ljetne praznike,ali su nas iznevjerili kad smo ih najvise trebali.Sreca da smo udaljeni 250 km.Zato svoje roditeljeVOLIM najvise na SVIJETU.HVALA MAMI I TATI