vec smo jednom razglabali o takvom usisivacu, dobro se sjecam jer ja uvijek postavljam "glupa" pitanja kad se radi o takvim ne-bas-jeftinim-al-ipak-i-nadasve-neophodnim-pomagacima-u-kucanstvu

dakle - kad kazete da treba sve sklonit s poda - sto to tocno znaci? recimo u blagovaoni? kamo stavite stolice? sto je s nogama od stola - jel usisa dovoljno blizu da ne ostanu one mrve i raznorazni komadicci koji se redovno tamo garaziraju?

sto je s kuhinjom? jel uspije usisat bas skroz do elemenata? i ono brasno koje se prosulo pa bas u cosak od L kuhinje? jel stigne to obuhvatit? no, meni ostaje jos i onaj bladi prostor sa strane frizidera - po 10cm s obje strane - tamo ne vjerujem bas da bi se zavukao...

necu dalje (ono o usisavanju iza vrata i slicna pitanja ), jer su mi kuhinja i blagovaona bas najinteresantnije (i najcesce su na rasporedu za ciscenje) iako imam jos takvih nedoumica (tipa onaj prostor iza wc skoljke i slicno )

e, jos ovo - klupka kose na tepihu?

dakle, ne zelim rec da ta naprava ne valja, nego zelim vidjet bi li se zbilja mogla uklopit u moj svakodnevni zivot - definitivno ne onakav kao sto je onaj s reklama u kojima obicno usisava 258 kvadrata dnevnog boravka s dva dvosjeda na parketu i plazmom na zidu