Evo još jednog zadovoljnog korisnika

U biti potpisujem grgurovu mamu. Problem jesu žice - nama se jednom zapleo ispod kreveta u žice. Ostalo nije problem - ako dođe do igračke, okrene se i ode u drugom smjeru, isto je i sa rubovima, ako se može provući ispod nečega, ući će i ima jednu malu četkicu koja "izviri" sa strane tako da može i kuteve i uz rub elemenata usisati. Teoretski, ne moraš micati stolice, ako ima mjesta ući će između i usisati, ali zna "zapeti" između stolica (ko što je neko rekao - nije baš jako pametan, pa se recimo lupi u nogu od stolice, pa se okrene, pa se lupi u drugu nogu pa mu tako treba vremena da izađe). Mi smo stolice znati dizati na stol i otići u šetnju dok on usisava - mrak, vratiš se, a sve lijepo usisano

Što se tiče WC-a, može ući svuda gdje za njega ima mjesta - nama je recimo viseća wc školjka pa može ući ispod. Kod klasične wc školjke nisam sigurna.

Što se tiče tepiha, tu baš nije savršen - to mu ako se ne varam i piše u uputama, no mi smo ga koristili i na tepihu - ali to je ipak trebalo s vremena na vrijeme usisati i s normalnim usisavačem.

Jedina zamjerka je i po meni, premali spremnik i prekomplicirano čišćenje - jer kad se moja kosa zaplete na onu četku treba mi oho-ho vremena da ga očistim.

U globalu, ja zadovoljna.