-
Imam iRobot roomba i samo riječi hvale za taj usisavač. Imam dvoje male djece i zlatnog retrivera. Dlake od psa su nam bili fakat problem, čišćenje poda non stop, samo meti, briši, usisavaj...uh! Kupili smo onda roombu, bila sma skeptična prema tom malom stroju u početku ali danas mislim da ne bih mogla živjeti bez toga. Po meni, nisam mogla bolje uložiti novce. Definitivno najbolji kućni prijatelj
Dlaka nema ni za vidjet, upalim ga i on kupi, zavlači se ispod kutne, kuhinje..ma gdje god može. Igračke ni ne trebam sklanjati jer ih sam odgurne kada usisava ako mu nešto smeta. Stariji sin ga obožava ( čitaj-maltretira ) pa ga stalno moramo odljepljivati od njega, sjedne, legne pa čeka da ga ovaj voza. Čudo da još radi što mu klinac zna raditi. Ali to čudo čisti za nepovjerovat. Dovoljno je da navećer obrišem pod i to je sve. Nikakvog smeća, mrvica a najvažnije- DLAKA!! Pomaknuti stolce ili ga izvaditi iz kupaone kada tamo zaluta pa se zatvori mi je zbilja najmanji problem u svemu. Da usisavam ručno isto bi morala sve skloniti s poda pa usisavati. Čišćenje usisavača je također nije problem, jer je praktičan i mali. I normalan usisavač se mora čistit, baca se voda ako je na vodeni filtar i pere se itd. Ovo istresem spremnik, promijenim filtar i stavim novi, ovaj operem. Lako se pere, samo pod mlazom vode i to je to. Treba mi svega par minuta da ga očistim. Ako se održava to nije nikakav problem. Da mi ovaj krepa definitivno bi kupila novi. Ne mogu više bez tog čuda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma