-
Kupila sam i7+, sa spremnikom.
Za prvi put sam ga uključila dok sam ja tamo da vidim kako radi i pripremila sam se na to da me iznervira, ali nije. Ide lijevo desno po prostoriji, od početka do kraja. Što kaže Angelina, ne ide sumanuto.
Sam ode do spremnika da se isprazni. Sama biram vrijeme čišćenja preko mobitela, pa mu tako kontroliram i brzinu. Ja sam ga stavila na sat vremena jer baterija traje 75 minuta pa da mi ne prekida sa punjenjem. Ode se sam i napuniti. E da, stan je 110 kvadrata. Dosta prostora je otvoreno, bez nekih stvari po podu, a u jednoj sobi nemam doslovno ništa, pa se i to treba uzeti u obzir.
Psu ne smeta, on je bio tolika flegma da ga je pogledao na par sekundi i nastavio svoj život.
Jako je dobro očistio, sve što sam mu uspjela naći da mu zamjerim je možda tri pseće dlake na tepihu i to je to, mrvice ne ostavlja. U četke mi se danas nije ništa zapetljalo, ne znam jesam samo imala sreće ili se neće ni petljati. Jedina mana mu je punjenje od tri sata, ali mislim da ni to neće biti problem ako ga budem stavljala na sat vremena.
Sve u svemu, jako sam zadovoljna današnjim čišćenjem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma