Sasa, mi smo prije 2 godine presli s Bosch rucnog usisavaca (neki za kucne ljubimce turbo super plus) na Roombu 960. Tada smo imali 2 velika psa i situaciju da ujutro usisas, a u podne je sve vec prepuno dlaka.
Roomba je super, ali svejedno bi trebalo jednom, dva puta mjesecno usisati i s obicnim.
Nedostaci koje sam primijetila nakon duljeg koristenja je vise paucine jer npr. prodje ispod radijatora i otpuse svu paucinu iz radijatora na zastore, a i vise paucine na zidu. Nije to nista dramaticno, samo mi se cini da se nakuplja brze nego inace.
Nije bas dobar za tepihe. Imamo samo 2 otiraca koje bas na usisa najbolje, ali postoji jaci model koji je vjerojatno dobar za tepihe.
Imamo stol s nogama koje idu u "U" debljine 0.5-0.7 cm i tu bas na usise najbolje. Uglavnom nagura mrvice oko nogu.
Treba mu svjetlo da bi dobro usisao. Nas je namjesten da usisava u 7 ujutro kad je jos mrak pa samo stihijski sve preleti, onda ga ponovo ukljucim kad izadjemo jer ga je muka ziva gledati kako usisava dok si u prostoriji.

Osim navedenoga je super i sluzi svrsi.