Pokazuje rezultate 1 do 50 od 360

Tema: iRobot, samohodni usisavači

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo me s dojmovima, čekala sam mjesec dana da mogu biti sigurna.

Dakle, život mi je više nezamisliv bez naše Roombice. Prezadovoljna sam. Pustim je svaki drugi dan.

Jednom tjedno metlom maknem prašinu sa sokla na pod (imam onaj bijeli kao lajsna što se sad stavlja u stanove), tako da mi usisa i to. Usisavač sam spremila u podrum, više mi ne treba. Imam onaj mali ručni za mrvice i Roombu.
    Preporodila sam se.

Jedina mana je što zasad ne mogu birati koje prostorije da usisa (bit će u updejtanom softwareu dogodine i ta opcija) nego zdravo seljački ako hoću samo kuhinju i dnevni boravak, jednostavno zatvorim vrata prema hodniku. Mislim mogu postavljat virtualne zidove al meni se ne da s tim bakćat

Eh da što se tiče čišćenja i održavanja, vrlo jednostavno, minimalno vremena, jako pametno sam odabrala (odnosno poslušala savjet trgovkinje) one silikonske kotačiće na dnu a ne četkicu jer pretpostavljam kako bi to izgledalo nakon usisavanja tepiha u kćerkinoj sobi (ima dugu kosu). Ovako se vrlo jednostavno čisti. Ispraznim spremnik i bok.

Tepihe odlično usisa (automatski se prebaci na jaču usisnu snagu). Također ugodno sam se iznenadila kako nije bučna ni iritirajuća.
    Vrlo sam osjetljiva na zvukove, a ovaj zvuk mi je sasvim ok. Brzo pređe prostorije, nema tog što su cure spominjale razvlačenja amo-tamo, naš model ne radi po uzorku cik-cak i sl nego ide ravno što je najefikasniji smjer kretanja (napredniji modeli).

Pokušavam se sjetit još nečega...hmm eh da nekad dignem stolice oko blagov. stola, nekad ne (svejedno precizno usisa oko nogu), inače nemam puno nekog razmicanja namještaja, stan je minimalistički s puno prostora. Jedino što sada pazim su u jednom ćošku kablovi od svjetlećih bož.dekoracija koji tamo neće stajati, ali sad stoje dok nam ne dođe komoda za dnevni boravak idući tjedan. Isprobala i kombinaciju roomba i kablovi, izvuče se iz njih.

Eto svašta sam nabacala bez nekog reda, al sve moje preporuke za roombu! Pisala sam o našem modelu (976).
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.12.2020. at 10:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •