Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: vrtić u savskom gaju - dojmovi, komentari...

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno vrtić u savskom gaju - dojmovi, komentari...

ima tko kakvu informaciju u vezi vrtica u savskom gaju - nisam nista nasla preko trazilice. zanimaju me dvoriste, njihova sportska dvorana, opci dojam, hrana... ne znam nikoga da ide tamo, a izgleda da u lanistu gotovo da nema mjesta i da bi nas mogli staviti u taj objekt u savskom gaju.
    thx

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Rozi prvotno napisa Vidi poruku
    ima tko kakvu informaciju u vezi vrtica u savskom gaju - nisam nista nasla preko trazilice. zanimaju me dvoriste, njihova sportska dvorana, opci dojam, hrana... ne znam nikoga da ide tamo, a izgleda da u lanistu gotovo da nema mjesta i da bi nas mogli staviti u taj objekt u savskom gaju.
    thx
    Dvorište slabo sa spravama, ali dovoljno hlada, sportska dvorana u funkciji, koliko čujem na jesen kreće sportska skupina, hrana valjda ko i u svim zg vrtićima. Ok objekt!

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Rozi prvotno napisa Vidi poruku
    , a izgleda da u lanistu gotovo da nema mjesta i da bi nas mogli staviti u taj objekt u savskom gaju.
    thx
    Osim Laništa, koji je novi, centralni vrtić, ima Savski Gaj i stari, vrtić Remetinec kod hotela I koji je isto čisto ok.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam izrazila želju u molbi da bih najradije Lanište, mada mi je DV Remetinec na pola minute od stana. Razlog je taj što su ova dva vrtića uz samu cestu i umjesto da su djeca na kakvom takvom zraku, udišu plinove iz auspuha. Savski gaj je malo manje, a Remetinec... uf! Takve bi vrtiće trebalo ograditi visokom ogradom poput pleksiglasa, koji propušta svjetlost.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nazalost kad je DV remetinec graden to je bila sljepa ulica sa 0 prometa ali je poboljsano u zadnjih par godina dosta savski gaj je ok vrtic hrana ko u svim ostalim vrticima nis posebno ali to su informacijeod prije 3-4 godine kad je od frenda maliisao u vrtic

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i dalje je to slijepa ulica, ali je velebna Arena donijela i ostale blagodati, pa je tako sa druge strane uz vrtić sada sve prometnija cesta. ne sitničarim, nego mi je žao što je tako, ali što ćemo, tako je kako je.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ma zna ja to gledam taj vrtis sa prozora kad sam kod staraca i MM je iso u taj vrtic njegova teta je jos uvijek tamo i da ni meni se ne svida stim je dvoriste s prometne strane ali sta je tu je

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

evo i mi smo dobili Savski Gaj, iako smo priželjkivali Lanište jer nam je najbliže. Osim te ceste pored igrališta, ima li nekih drugih nedostataka? Meni se cesta ne čini tako ludo prometna, pa mi i nije neki problem, ali ne poznajem baš nikog s djetetom tamo, a pošto smo dobili i Trnsko moram se što prije odlučiti da ne uzimam nikom mjesto.
    Kakva su vam iskustva s vrtićem u Trnskom?

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Savski gaj i Trnsko odlično rade. Nećeš pogriješiti ako se odlučiš za bilo koji od ta dva

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je Savski gaj super, moj je stariji jednu godinu bio u tom vrtiću.
    Tete su njegove bile super, igralište isto supe,r ustvari puno bolje nego Lanište.
    Na Laništu igralište nema ni jedno drvce hlada, a u Savskom gaju djeca se mogu fino igrati u hladu.

Cesta nije nešto posebno prometna, isto je kao i kod ostalih vrtića.

A na Laništu je strašna blizina rotora i brze ceste...
    i pogotovu roditelja koji ostavljaju otvorena dvorišna vrata...pri dolasku ili odlasku!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno djecji vrtic savski gaj

pozz evo imam jednu primjedbu na doticni dj. vrtic. ovako tete u rade previse iznimki tj igraju se samo s pojedinom djecom, par njih u potpunosti zanemaruju, kao da ih ni nema, prvi dan kada sam dosao svi smo se trebali slikat odgajateljice svu djecu su slikale osim moju kcer, namjerno su je izbjegavale, kada sam se bunio rekle su da nemogu sve odjednom slikat i igrati se sa svima, sto su i u pravu al kada se nesto takvo ponavlja vidis da to nije slucajno, neznam sto da radim kome da se obratim, sve mi se cini da se radi o debljini navcanika nemam drugo objasnjenja,

frida editirala prozivanje imenom i prezimenom, nije u redu prozivati skriven iz nicka i ne dati drugoj strani priliku da iznese svoju stranu priče!
    Posljednje uređivanje od Frida : 07.09.2010. at 20:42

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mi smo od prošle srijede na adaptaciji u jasličku grupu i ja sam zasad sasvim zadovoljna. tete su u redu, ne forsiraju prebrzu adaptaciju. prostor nije najnoviji, ali je uredno. moja jedina primjedba su nezaključana glavna vrata iza 9 sati, ali mi je jasno zašto jer se na adaptaciju dolazi po smjenama. valjda će se zaključavati za kojih tjedan-dva.
    Ja nisam primijetila neko zanemarivanje djece, kao ni problem sa slikanjem. Moje kćeri isto nema na slikama koje su obješene u garderobi, ali sami smo krivi jer smo bili samo jedan dan sat vremena na "Danima otvorenih vrata" pa nas očito nisu slikali.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila prezadovoljna vrtićem kad je išla moja kćer (sad je školarka!). Zaista nemam niti jednu riječ pritužbe, puno se radi u vrtiću! Treba pričekati da malo prođe ta prilagodba i sve se sredi, svi smo mi nekak subjektivni roditelji, ne treba nagliti! Možda nije sve onako kako se čini

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mi smo bili cijelo vrijeme na adaptaciji prvi i drugi dan, i jednostavno nisu previse ni komunicirali s nama, ja cu pricekat jos par dana a onda cu najvjerovatnije traziti premjestaj,

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

nadam se da će vam ići na bolje, u ovoj ili u sljedećoj grupi

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

naša adaptacija je bila ok, ali ono što sam vidjela i nije, teta SVIMA briše usta nakon jela istim vlažnim ručnikom, prozori otvoreni na jednoj i drugoj strani-propuh, vikanje kako je ljuta i ljuta, oslovljavanje druge djece da su debela...reći im nešto??? pa da budu još gore prema tvom djetetu...

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamina prvotno napisa Vidi poruku
    naša adaptacija je bila ok, ali ono što sam vidjela i nije, teta SVIMA briše usta nakon jela istim vlažnim ručnikom, prozori otvoreni na jednoj i drugoj strani-propuh, vikanje kako je ljuta i ljuta, oslovljavanje druge djece da su debela...reći im nešto??? pa da budu još gore prema tvom djetetu...
    ti pričaš o vrtiću u Savskom Gaju???? o kojoj dobi djece se radi???

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj sanjas33 prvotno napisa Vidi poruku
    ti pričaš o vrtiću u Savskom Gaju???? o kojoj dobi djece se radi???
    nisam sigurna da sam shvatila, teta je rekla nnekom djetetu da je debelo ili nije reagirala što mu se druga djeca rugaju?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

o laništu. teta je rekla djetetu da ga ne misli dizati jer ima xy kila i "bože kolka si".
    imam i školarca s čijim sam tetama bila super zadovoljna, tople i stvorene za taj posao...a valjda naletiš na svakakve...
    al brine me to što se svoj djeci brišu usta s istom krpom.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o laništu. teta je rekla djetetu da ga ne misli dizati jer ima xy kila i "bože kolka si".
    imam i školarca s čijim sam tetama bila super zadovoljna, tople i stvorene za taj posao...a valjda naletiš na svakakve...
    al brine me to što se svoj djeci brišu usta s istom krpom.
    a zakaj ne kažeš teti kaj si misliš o tome????

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

a gle, iz straha, ima nas svakakvih, i ona to može protumačiti na krivi način i može postati još gore. nisam pametna.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bok, tek sam sada vidjela tvoj post, ako nije problem možeš mi reći o kojoj se teti radi ili barem grupi na pp? moje djete ide tamo u vrtić. hvala

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma kaj se sekiraš tko zna jel to istina, ovi kaj napišu 3 posta i pobjegnu i sam nestanu su mi najzanimljiviji....zakuhaju pa ih nema!!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

nije me bilo...a o kulinarstvu bi se moglo razgovarati.ali ipak djeca su mi bitnija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •