Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: mrena kod 6 godišnjeg djeteta, gdje otići na operaciju

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno mrena kod 6 godišnjeg djeteta, gdje otići na operaciju

Mom šestogodišnjem sinu prilikom sistematskog pregleda prije upisa u prvi razred dijagnosticiran je slab vid, te smo od strane doktorice školske medicine upućeni kod oftalmologa. Oftalmolog je dijagnosticirao urođene katarakte na oba oka. I da operaciju trebamo obaviti što prije tj. prije škole. Poslije smo bili na još dva pregleda kod dva različita oftalmologa koji su imali oprečna mišljenja, jedan je za operaciju, a drugi nije za operaciju sada. A na pitanje gdje da ide na operaciju nitko mi nije dao konkretan odgovor. Tom prilikom mi je rečeno i da će mu se ugraditi monofokalne leće u oko te da će vidjeti samo na daleko.
    Da li netko ima iskustva sa dijagnosticiranjem i operacijom katarakte kod tako starog djeteta.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne znam ti preporučiti za operaciju, ali znam da inače operacije kod djece radi dr. Neda Striber koja inače radi u Klaićevoj, ali je možeš utorkom ujutro dobiti i poliklinici Exacta na kvatriću, pa najbolje da j nazoveš i pitaš.

Dr. Neda Striber oftalmologKvaternikov trg 2/IIPOLIKLINIKA EXACTA, utorkom ujutro01/466-4766

narudžbe 13-14h u klaićevoj 4600-148
    Posljednje uređivanje od kate : 04.06.2010. at 11:07

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Puno hvala, probat ćemo se naručiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •