-
mrena kod 6 godišnjeg djeteta, gdje otići na operaciju
Mom šestogodišnjem sinu prilikom sistematskog pregleda prije upisa u prvi razred dijagnosticiran je slab vid, te smo od strane doktorice školske medicine upućeni kod oftalmologa. Oftalmolog je dijagnosticirao urođene katarakte na oba oka. I da operaciju trebamo obaviti što prije tj. prije škole. Poslije smo bili na još dva pregleda kod dva različita oftalmologa koji su imali oprečna mišljenja, jedan je za operaciju, a drugi nije za operaciju sada. A na pitanje gdje da ide na operaciju nitko mi nije dao konkretan odgovor. Tom prilikom mi je rečeno i da će mu se ugraditi monofokalne leće u oko te da će vidjeti samo na daleko.
Da li netko ima iskustva sa dijagnosticiranjem i operacijom katarakte kod tako starog djeteta.
-
Ne znam ti preporučiti za operaciju, ali znam da inače operacije kod djece radi dr. Neda Striber koja inače radi u Klaićevoj, ali je možeš utorkom ujutro dobiti i poliklinici Exacta na kvatriću, pa najbolje da j nazoveš i pitaš.
Dr. Neda Striber oftalmologKvaternikov trg 2/IIPOLIKLINIKA EXACTA, utorkom ujutro01/466-4766
narudžbe 13-14h u klaićevoj 4600-148
Posljednje uređivanje od kate : 04.06.2010. at 11:07
-
Puno hvala, probat ćemo se naručiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma