Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Jedu mi se kemikalije i lakovi...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Jedu mi se kemikalije i lakovi...

Ovo je već 2. trudnoća u kojoj imam "apetit" tj. fino mi miriše sve odurnije kemikalije, pojela bih lak za nokte (da se smije), sve s benzinom i acetonom mi je mljaaac, kakva su vaša iskustva?

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ovo 1.put čujem! Ja bljujem na sve umjetno - čak i na skupe parfeme, a na jeftine me lovi nesvjestica. Sve kemikalije me smetaju, u dućanu uopće ne mogu uči među police sa deterđentima - mora mm jer meni je muka. Baš čudna tvoja situacija.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je već 2. trudnoća u kojoj imam "apetit" tj. fino mi miriše sve odurnije kemikalije, pojela bih lak za nokte (da se smije), sve s benzinom i acetonom mi je mljaaac, kakva su vaša iskustva?
    a ja od svoje trudnoće ne mogu podnijeti nikakve umjetne mirise - čak ni miris praha za veš, a o mirisu omekšivača na rublju da ne govorim.
    Da sam u trudnoći kojim slučajem otvorila aceton ili lak za nokte trčala bi momentalno u kupaonicu obgrliti wc školjku

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Oooooo, i ja se palim na miris benzina...
    U prošloj sam trudnoći skoro pala u delirij jednom kad smo bili na benzinskoj...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

E ali mi je zato od prošle trudnoće ostao miris jednog omekšivača koji mi toliko dizao želudac da mi je i dan danas, čak i u razdobolju kad nisam bila trudna, odvratno kad ga našnjofam. Neki voćni. I sve slično tome mi nije finog mirisa...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a ja se izbljuvala na benzinskoj...
    jedva podnesem miris deterdzenta za rublje
    a kamoli lak za nokte ili nedobog, dezodorans.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni ništa ne smeta....hm...jesam ja čudna?
    Posljednje uređivanje od mašnica : 04.06.2010. at 19:41

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam odvaljivala na onu crnu pastu za cipele
    Benzinska - isto mmmmmmmmmmmm

No, dosta sm intenzivno osjećala okus paste za zube - plidenta herbal ... i znala sam da će nakon poroda to prestati pa sam pred kraj trudnoće bila tužna što će to nestati - zube sam prala bezbroj puta dnevno ... Naravno, sada je opet sve po starom šmrc...

CUUuu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja jučer išla kod mojih u starom Yugiću, jer mi je dragi na putu s cliom kojeg inače vozim. Toliko mi je smrdio na benzin da sam u tih 20 km 3 puta stajala i otvarala vrata. I to još imam neki šugavi osjećaj kako je taj smrad otrovan i kako mi šteti...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Niti meni u moje tri trudnoče nikad ništa nije smrdilo niti posebno mirišalo, sve kao i obično. Jedino u zadnjoj su klinci dobili nekakve lizalice s kaugumom u sredini, na to sam otkidala, a najsočnija mi je bila kauguma koja se zbog šečera rastapala i nju bih s guštom progutala.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš sam neki dan nekome pričala...
    Zadnja dva tri tjedna trudnoće:
    - zube sam prala bezbroj puta onom plavom i narančastom pastom za zube (aronal)
    - mr.Proper onaj narančasti!!! Inače mi je lijepo mirisao onaj plavi, ali ne toliko da bi pretjerivala s pranjem. Zadanja dva tri tjedan bi od jutra do navečer valjda pet puta kao prala kuhinju s onim narančastim mr. Properom
    - iiiiiiii zadnje, ali najnevjerojatnije! Ja, potpuna nepušačica, ali ono...nikad pušačica....stalno sam se namjesšala da mi dim ide u nos.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Benzin, aceton, lak za nokte, sva moguća ljepila, nove gume od automobila......mljac! To nije normalno kak mi to fiiino miriši!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U prvoj trudnoći bih i ja sigurno pala na sve mirise u nesvjest, ali ove dvije (vidi se da su curke u pitanju): parfemi - mljac!, aceton i lakovi svih vrsta - mljac!, benzini, petrolej, ma ja bih to pojela kad bi se smjelo...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mrzila sam miris pržene kafe u obje trudnoće.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni su u trudnoći smetali "kemijski smradovi", a največi užas je bilo tuširanje. Nisam imala mućnine, ali od tuširanja mi je uvijek bilo zlo.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 07.06.2010. at 08:22

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a meni inače benzin miriši, tak da mi to nije niš čudno.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neke šašave trudničke želje nekad mogu biti signal tijela da mu nešto fali/treba. Vidi da li jedeš dovoljno proteina, posebno u ribljem "obliku".
    Npr. želja za kiselim može značiti da tijelo traži kalcij koji se lakše apsorbira u kiselom.

Nije da baš aceton asocira na nešto hranjivo, ali možda može imati neke veze.

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

uuuuuuuu di me nadje

u drugoj trudnoci miris benzina mi je bio nesto super. svaki put bi otvarala vrata na benzinskoj.
    onda miris gume, miris podruma...mmmmmmmm.

Sad kad sam rodila, jos uvijek mi mirisi, ali ne tako intenzivno.

a.k. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bas sam citala o tome neki clanak dok sam cekala na red za pregled, pise da trudnice mogu imati zelju za necim sto se inace ne jede, da je to najvjerojatnije zbog hormona, ali da je moguce da tijelu fale neki minerali ili vitamini. U biti nije bas razjasnjeno zato se to dogadja, ali dogadja se nekima.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

meni odgovara miris benzina...da me netko zatvori u garažu i pusti upaljeni automobil, vjerojatno mi nebi bilo ništa posebno, samo bi nakon toga izašla van malčice omamljena ali živa..miris markera mi je no.1 al ne miriši mi svaki marker. samo jedna vrsta i taj je jadan već istrošen ali se non stop fiksam s njim...i odgovara mi miris Play-Doh plastelina i bojim se da bi mogla stavrno doći u napast da ga pokušam pojesti..
    a nikako mi ne odgovara miris za wc školjku.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uuu benzin, krema za cipele... mljac
    otapala tipa acetona nikad nisu bili moj izbor
    ali zato parfimirane stvari u obje trudnoće, na to sam mogla bljuvati

interesantna stvar, čak sam predmete povezivala sa nekim fazama trudnoće. Sjećam se, na početku 1. trudnoće, bilo mi je prestrašno muka, MM me izveo u shopping da me malo oraspoloži i kupio mi jednu krasnu torbu. Elem, i godinu dana nakon toga pri samom pogledu na tu torbu meni se dizao želudac , toliko da sam ju na kraju morala pokloniti...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa Vidi poruku
    - iiiiiiii zadnje, ali najnevjerojatnije! Ja, potpuna nepušačica, ali ono...nikad pušačica....stalno sam se namjesšala da mi dim ide u nos.
    koja si ti carica! LOL

imala sam jedno ružno iskustvo u 2. trudnoći
    dok još nisam znala da sam trudna, počeli su u mojoj firmi maljati stepenište uljanom bojom za zidove
    da samo na povraćanje - bol u želucu mi je izazivao taj miris
    i tjednima kasnije mi je zaostajao u nosu
    zbog njega sam morala otvoriti komplikacije

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj No@n@ prvotno napisa Vidi poruku
    i odgovara mi miris Play-Doh plastelina i bojim se da bi mogla stavrno doći u napast da ga pokušam pojesti..
    Prisjelo bi ti cim bi probala jer iako ima super miris okus mu je grozan, slano do bola.
    To je zbog klinaca, da ga ne bi pojeli

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

uuuuu
    ja sam u trudnoći odvaljivala na sve ljuto, feferoni, ljute žvake (mjenjala bi ih čim bi malo izgubile okus), kaladont (nekad sam ga čak i mljacnula jer mi je bio prefini) i rakija.... od tog sam se naravno suzdržavala ali bi je mogla valjda litre popiti.....

i da
    Laura je ispala normalna

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni benzin i petrolej inače mirišu a sad eh sad bi ih bez problema popila kad bi se smjelo!! mmmmm

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure ja ludim od mirisa onog korektora za greške... stalno na poslu otvaram bočicu i šnjofam.... katastrofa

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj BebaBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Meni benzin i petrolej inače mirišu a sad eh sad bi ih bez problema popila kad bi se smjelo!! mmmmm
    pa valjda ti ne bi okus bio tako fin kao miris?

kao dijete sam mrzila dinju jer mi nije bila fina toliko koliko fino miriši
    naravno, kasnije smo se pomirile

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joooj cure moje ja sam kad sam bila s G trudna stalno njušila KEKSE ZA MAČKE.... sve dok nisam jednog probala.... NIKAD VIŠE NI BLIZU

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •