Draga ispričavam se, ali misli da ja i previše komentiram, nažalost ili me se ignorira ili krivo shvaća, ali većina onih koji prate po forumu teme o cijepivima, znaju za moje mišljenje- a ono je protiv........no ovo cijepivo bi se davalo ženama nako 40g, znači ne kao ono protiv raka grla maternice u tinejđerskoj dobi, tada mislim da je čovjek dovoljno zreo da sam odluči( naravno ako nas zakonom ne prisile da se moramo cijepiti, kao ova obvezna cijepiva u dječijoj dobi)a s druge strane svjedoci smo da žene danas sve kasnije ostaju trudne i nakon 40g....i nije sad samo tu pitanje dojenja, pitanje je na što još će to cijepivo negativno utjecati na zdravlje žene....i zanima me hoće li ono biti učinkovitije kod žena koje će se "preventivno" cijepiti u smislu da znaju da imaju genetske predispozicije za rak dojke ili kod svih....i zanima me postoji li uopće još kakvo cijepivo protiv raka, tumora( osim ovog grla maternice), koji se ne tiče samo žena, nego i muškaraca i koliko je dokazno da su ta cijepiva učinkovita........zanimaju me naravno najviše nus-pojave cijepiva, jer čovjek mora znat što "gubi" ne samo što dobiva, pogotovo kada se radi o ženi, hormonima, ženi koja je u predklimakteriju....
Eto vi koji se bolje kužite u medicinu, želmi da sve ovo komentirate, a ne da ja lupetam, samo zato što ponekad pomislim kako je premalo danas ovih zaraznih bolesti a sve većih broj tumora, pa se sve manje rade cjepiva za "zarazne bolesti" a sve više za tumore; tko je ovdje pokusni kunić, mi ili miševi i natječuli se zanstvenici sami sa sobom u smislu; jesmo li bolji u stvaranju bolesti ili u njihovom sankcioniranju- kako je to natjecati se s samim sobom..................
U svakom slučaju, ovo cijepivo mi predobro zvuči da bi bilo istinito. Kamo sreće za žene da je netko napravio nešto za njih, a da s druge strane neće se zbog toga morati nećega odreći u korist nus-pojava. Zašto ne "izmisle" traže, lijek za rak, a ne experimentiraju s cijepivima????!!!!