Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: potvrda o pregledu djeteta prije upisa u I. razred oš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno potvrda o pregledu djeteta prije upisa u I. razred oš

Pozdrav svima, danas sam bila s malim na pregledu kod školskog lijecnika i donijela onu silnu dokumentaciju - pregled zubar krv/urin, karton od pedijatra, nalaz skolskog psihologa) tam su ga ispregledavali, cijepili rekli da je super, spreman za skolu, pa su me poslali na razgovor s pedagogicom u skolu u koju ce L. ici i to smo uspjesno obavili i svi su jako zadovoljni, medjutim sad citam na Internetu da za upis moram donjeti potvrdu?
    Nisam dobila nista odim one velike zute knjige i iskaznice imunizacije,. Tko izdaje tu potvrdu, od koga je dobijem, postom? Nitko mi nista nije rekao, a ja zaboravila pitati.

Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne treba ti potvrda, odnosno uobičajeno je da ju roditelji ne dobiju "na ruke" (osim u slučaju ako se selite). potvrde direktno razmjene školska liječnica i stručna služba škole.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Noa je to 100% ? jer mi smo pisali i zamolbu s obzirom da ne pripadamo u skolu u koju ce L. ici a sad navodno zele smanjiti skole u centru jer imaju malo ucenika tj. spojiti ih?! Doduse ne kuzim kako (znam smao da ce ucenici iz skole u GUndulicevoj navodno ici u Krsnjavoga). pa non stop po tom skolstvu ribaju ... Menije pedagogica (doduse usmeno) rekla da se ne brinem i da je moje dijete upisano bez obzira sto tamo na pripadamo jer je prosoa sve te testove i spreman je za skolu a i vjerojatno mi zele izaci na ruku kad mi bas tu skolu zelimo.

Znas li molim te koje dokumente nosim na upis, gdje to mogu procitati? Sorry na pitanjima?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pepeljuga prvotno napisa Vidi poruku
    Noa je to 100% ? jer mi smo pisali i zamolbu s obzirom da ne pripadamo u skolu u koju ce L. ici a sad navodno zele smanjiti skole u centru jer imaju malo ucenika tj. spojiti ih?! Doduse ne kuzim kako (znam smao da ce ucenici iz skole u GUndulicevoj navodno ici u Krsnjavoga). pa non stop po tom skolstvu ribaju ... Meni je pedagogica (doduse usmeno) rekla da se ne brinem i da je moje dijete upisano bez obzira sto tamo na pripadamo jer je prosoa sve te testove i spreman je za skolu a i vjerojatno mi zele izaci na ruku kad mi bas tu skolu zelimo.

Znas li molim te koje dokumente nosim na upis, gdje to mogu procitati? Sorry na pitanjima?
    Dok Noa ne odgovori, evo da ja upadnem... Na onom dijelu pregleda tj. procjene psihofizičke spremnosti djeteta koju obavljaš kod pedagoga (stručne službe u školi) dobiju se UPUTE što sve treba za upis. Možda više danas ne treba ništa od papira, jer imaju pristup centralnoj bazi podataka. Mi smo prije 2 godine morali donijeti original rodnog lista (ostaje u školi) + domovnicu djeteta na uvid. Pri pregledu u školi dobije se papir na kojem piše dan i mjesto upisa te koje sve papire treba donijeti.

Što se tiče ove potvrde o liječničkom pregledu, možda je treba imati ako je pregled obavljen u nekom drugom mjestu u Hrvatskoj (u Zagrebu u principu te komisije sjede po teritorijalnoj pripadnosti škola i dobro funkcioniraju - roditelji malo od toga vide). Možeš pitati školskog liječnika za tu potvrdu, ako bi baš trebalo, ali oni to rješavaju interno. To je dobro uigran i jednostavan postupak.

Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala, pedagogica mi je rekla da se ne brinem da smo upisani ... ali budem ja jos skolu jos nazvala krajem mjeseca, A znam za tu bazu podataka, dok sam radila u skoli oci mi ispale upisucuju podatke u maticu

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo i mene s istim pitanjem da malo podignem temu. Preglede i razgovor smo obavili, trebam li što donijeti na upis? Rodni list? Nešto drugo? Trebam li dijete voditi sa sobom?

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

za upis treba rodni list, OIB i potvrde da su roditelji zaposleni ako hoćete u boravak, tako su barem nama rekli

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninni prvotno napisa Vidi poruku
    za upis treba rodni list, OIB i potvrde da su roditelji zaposleni ako hoćete u boravak, tako su barem nama rekli
    meni su rekli da ne treba ništa

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja danas gledala na webu naše škole i na webu Zagreba i ne treba ništa, osim potvrde od liječnika. da ja sam oib donijela već prije a mislim i rodni list, tak da ne znam.

ninni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a ne znam, momžda ovisi o školi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •