-
Imam dva sina u istoj školi, razlika godinu dana. Bilo bi logično da mali može sve koristiti od velikoga, ali figa - iste su im bile knjige samo za izborne predmete (jezik, vjeronauk) i doslovce ništa drugo. Osim toga, budući da nismo mogli naći Alfinu radnu bilježnicu iz matematike, a slučajno smo imali doma takvu za vježbu (kupili starijem sinu da se zabavlja) na kraju sam brisala sve što je ovaj upisao da za maloga bude prazno.... Užasan posao koji je nemoguće napraviti kako treba.
Ja odustajem od razmjene. Ugnjavim ljude, a na kraju malo toga mogu iskoristiti... Prošle godine su mi uskočili dragi ljudi s više strana, pa i s ovog foruma, i što se dogodilo na kraju - našli smo se (i prije nego je popis bio do kraja definiran) okruženi gomilom knjiga raznih izdanja i zdavača, a na kraju smo ipak skoro sve kupili novo.
Razlozi (samo primjer, tako je i s ostalim knjigama):
Recimo, Profilove Matematičke priče nove novcate nisu se mogle koristiti jer su bile drugačijeg formata i drugačijeg rasporeda stranica, iako je sadržaj bio potpuno isti. Isto tako, ako imam staro izdanje udžbenika i novo izdanje radne bilježnice, to se uvijek ne poklapa....
Daklem, sve naše viškove ponudit ćemo u školi na njihovoj razmjeni (ako nekom treba) i roditeljima djece koja to trebaju. A djeci ćemo uzeti sve novo i gotovo. Probala sam i nije to ono čemu se čovjek nada. Uzme vremena i živaca više nego što vrijedi. Na razmjenu ću se osloniti jedino i isključivo ako nešto ne budemo mogli naći, a ostalo podijeliti onima kojima je potrebno. I to je to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma