Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Razmjena šk. knjiga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tek sad sam skužila zašto je danas u našoj školi sazvano Vijeće roditelja!
    YosephK, i ostali koji ste već bili na Vijeću, kaj to znači da se mi ustvari samo formalno 'moramo' složiti s izborom ili postoji mogućnost utjecaja (iako ne znam koliko to ima smisla s obzirom da zapravo ne znamo kakvi su baš SVI udžbenici)?

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nisam ja bio u Vijeću, ja radim u školi.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam prosle godine nasla sve knjige za Andriju osim onih koje su bile skroz novo izdanje, dakle njemacki i jos nesto je bilo. Ove godine se nadam istom. Kako je prosle godine opcina kupila knjige za prvasice, tako se i tome nadam. U nadi je spas.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    to znači da se mi ustvari samo formalno 'moramo' složiti s izborom
    baš tako

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    ili postoji mogućnost utjecaja

ni najmanja

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I mi smo se osvjedočili istom...

Zapravo, kod nas je sastanak Vijeća roditelja bio prije nekih mjesec dana i tamo smo razgovarali onak, općenito. Imalo je smisla - odabir knjiga za 4 godine, i odabir istih izdavača po pojedinom predmetu za školu, da se lakše nasljeđuju i sve tako.... ALI to su bila načela. U tom trenutku ravnatelj je rekao treba čekati obavijest MZOŠ o udžbenicima koje je odabralo manje od 10% nastavnika (jer takvi otpadaju iz izbora), pa je na kraju ostao jaaako širok manevarski prostor za sve i svašta...

Moj zaključak - ne da se ne može utjecati na izbor, nego je to dobrim dijelom bespredmetno. A budući da sam igrom slučaja vidjela kako izgledaju različiti udžbenici različitih izdavača (kao i drugi roditelji više školske djece) NE ISPLATI SE živcirati oko toga, jer sve je to osrednje ili loše, svaki ima manu i sve skupa je to ovak nekak... -

Bilo bi (po mom amaterskom mišljenju) bolje napraviti jedan ili dva DOBRA udžbenika, ali to je drugi par rukava i nije tema ovdje.

Gdje je zdravog razuma, nađe se i neko rješenje. A gdje su u igri interesi, rješenje se traži bez volje da ga se nađe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •