-
Mi smo tapecirali stolce prije dvije godine , s tim da je od tapecirunga i onaj sjedeći dio, ali i leđni dio i sprijeda i straga.
Plaćali 200 KN po stolcu sa njihovim materijalom, s tim da je materijal bio među skupljima.
Još su nam i stolce polijepili, jer su se neki malo rasklimali.
Zadovoljni smo jako (imaju slike naših stolaca u galeriji, slika br 78,88,89 i 90)
http://tapeciranje.com/stolice-fotelje-tabure.html#
-
Mi smo kupili kutnu garnituru pa dali stare stolice pretapecirati u isti materijal. Tad sam išla u Margaliće, tam negdi iza Vrapča. Sad imaju salon u Ilici. Jako sam zadovoljna s njihovim radom. Skinuli su staru spužvu sa stolica i stavili novu pa je sad bolje neg je bilo. Nije preskupo izašlo. Odabrali smo mrežasti materijal, ne znam koja je to vrsta platna, jako je zahvalan. Nisam ni za kožu ni za skaj jer me smeta kaj se ljeti ljepim za nju, a zimi mi je hladno na njoj. Trenutno zbog malih prekrijem garnituru da ju ne unište iako sam naručila da se svi jastuci (sjedeći i oni na koje se naslanjam) daju skidati i prati. S njima se sve varijate dogovaraju jer sami proizvode namještaj. Produžetak sjedeće garniture nam je mini stolić. Stol-tabure je u istoj boji ko stolice i garnitura. Birali smo tvrdoću, visinu, debljinu, hoćemo-nećemo ležaj na razvlačenje ispod kutne... Tak je to kad sve proizvode sami, za razliku od preprodavača koji samo naruče pa se malo toga može dogovoriti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma