Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Estrofem u trudnoĆi

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Estrofem u trudnoĆi

Drage moje!

Nakon IVF/ICSI u Pragu ja sam trudna! Nosim blizance i sad smo u 7. tjednu. Od transfera pijem estrofem 2*1 i sad mi je dr ovdje u Zg rekla da bi ona odmah prestala s tom terapijom. Konzultirala sam se s Pragom i dr L. mi je rekla da nastavim skroz do 12. tjedna zbog toga što mi je endometrij kod transfera bio dosta tanak. Odlučila sam nastaviti s estrofemom jer u dr. L imam puno povjerenje ali me ipak zanima da li koja od vas pije estrofem tako dugo...?

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam ga nakon IVF-a pila do otkucaja srca bebača, tak mi je dr. rekao.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A ne znam...nisam ni sama pametna.. piti ću ga do 23.6 kad idem na UZV u Vili pa ću vidjet što mi dr Ujević kaže.

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U Austriji je takva praksa da se pije tako dugo dok se na uzv ne vide otkucaji srca i nakon toga se prestaje. I čestitam na twinsićima!!

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

leeloo77 ja sam pila estrofem po praskoj preporuci do 14 tj.
    od 12. do 14 tj. sam postepeno, prema njihovoj uputi smanjivala dozu da bi u 14. tj. skroz prestala s terapijom.
    pitaj dr. koja je tocno uputa za tebe.
    vazno je da imas dovoljnu kolicinu estrofema (ili drugih lijekova ako ih uzimas) jer posteljica ce preuzeti svoju funkciju izmedju 12 i 14 tj. a do tada ti pomazu lijekovi
    da sam na tvom mjestu, ne bi slusala doktore u rh, jer nemaju iskustva s praskim trudnocama)
    sretno dalje!)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma definitivno se držim uputa mpo doktora...baš me zanima što će reći u poliklinici Vili kad odem na slijedeći UZV jer se i oni bave MPO pa će vjerojatno shvatit taj estrofem.

tks cure!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •