Ja se načelno slažem sa TT (Trina & Tabgerina), ali zbilja primjećujem da im smeta sunce kad se vozimo u autu, pa im zapiči i preko zaštitnih mrežica.
Kupila sam svakom, obične plastične sa zatamljenim staklima, plastična stakla, plastični okviri, 3 eu komad i stoje u autu, pa kad zatreba im stavim. Po vani nedam ni ja, plus toga starija mi nosi dioptrijske, ali staklo koje se n može razbiti niti kad sjedneš na njih, ne znam više kako se taj materijal točno zove.

Ja imam Gucci, muž Police Ali to smo kupili prije jedno dobrih desetak godina, i obe su ko nove, uopće ih ne nosimo po ljeti, čak niti za šminku, smetaju nam, a i mene užasno nervira kad pričam sa ljudima, pa im ne vidim oči kroz to tamnilo, a oni se ne udostoje barem dignut naočale na glavu dok pričamo.

Svakdonevna pojava u našem vrtiću. Njih 5 do 6 svaki dan sijede na kupici i sve do jedne na nosu naočale, sve marke naravno I baš smo mi roditelji nešto komentirali, koji glupav osjećaj, dođeš tamo, pa te dočkejau sunčane naočale, umjesto teta