Imam dosta veliki lijepi vrt u kojem treba i raditi, bebu bi htjela nositi sa sobom da bude pored mene dok ja radim, igra se na svježem zraku, sluša ptičice.. E sad - u kolicima mu je začas dosadno, nema baš manevarskog prostora i igračke mu padaju dolje, pa sam mislila možda bi bilo dobro staviti ga u vrtić s igračkama, ili jednostavno na deku + igračke. Vrtić mi se čini nepraktičan za vrt jer ga se mora svaki dan spremati (a i nemamo ga, pa ne znam jel ih se može sklopiti?), a ako je na deki mogu do njega razne bube, i pitanje je uvijek koliko je zemlja topla ispod. Što bi bilo bolje
?

, bebu bi htjela nositi sa sobom da bude pored mene dok ja radim, igra se na svježem zraku, sluša ptičice.. E sad - u kolicima mu je začas dosadno, nema baš manevarskog prostora i igračke mu padaju dolje, pa sam mislila možda bi bilo dobro staviti ga u vrtić s igračkama, ili jednostavno na deku + igračke. Vrtić mi se čini nepraktičan za vrt jer ga se mora svaki dan spremati (a i nemamo ga, pa ne znam jel ih se može sklopiti?), a ako je na deki mogu do njega razne bube, i pitanje je uvijek koliko je zemlja topla ispod. Što bi bilo bolje
?
Odgovori s citatom

! Bebač je bio u kolicima, malo gledao mamu kako radi, pa smo se onda provozali za uspavljivanje, pa zaspali jedno sat vremena, pa se malo nosali po hladovini, pa se još malo igrali u kolicima, pa mazili na ležaljki, pa cikili
. Ma prekrasno, baš smo uživali. I bez ogradice i deke
. Neki drugi dan ćemo probat na dekicu dolje.
i rasplakao se ko nikad u životu, toliko tužno i uvrijeđeno
, još nismo čuli od njega takav plač..nije htio tatu više ni pogledat neko vrijeme
. Za bebe ne postoje pretpostavljam dovoljno "zdravi" repelenti?