Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: super stvar za sramezljivije mame :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Dojim već pune tri godine (ajme) i nije mi nimalo neugodno vanka podojiti dijete. Ali, kad sisa vanka, dijete se okreće, pa gleda, sisalo bi, ali sve ga zanima, barem su moji takvi. I tada mi je baš glupo stati s izbačenom sisom dok dijete zuji okolo. Ne znam koliko bi ovaj bebućino tu bio od pomoći, ali eto... ja npr. zbog toga nekad odem u "izolaciju" dok podojim dijete.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mi se dojimo gdje god stignemo,kada god se cici mici omili),ali kod mene je veći problem MM,njemu je najviše neugodno ako ja moram izvaditi cicu dok smo na kavi ili u nekom društvu,odmah počne...idemo doma,daj budem ju ja nosil,malo je nervozna..)ali stvarno ima svega,najsmješnije mi je kada se muškarci zapilje u tebe ili im je ful neugodno...jezušali da je kod kuće najlagodnije i najsmirenije zbog bebe,to stoji

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nemam ništa protiv ovakvih pomagala ako su nekome od koristi, iako je meni u istu svrhu (ponekad) poslužila i obična tetra pelena. Sling je odlična stvar i za dojenje, samo moja nije željela u njemu provesti niti sekunde, zbog čega mi je i danas žao.

Mislim da nečiji osjećaj srama ne treba miješati s (pogrešnom) pretpostavkom da je općenito nezgodno dojiti u javnosti. Svatko zna svoje - ako se netko na taj način (dojeći s pomagalom) osjeća ugodnije, zašto ne - uostalom, nije li najvažnije samo jedno - dojiti, bez obzira na koji način?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

potpuno opisujem n.grace..tocno to sam mislila i htjela reci

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

meni se bebuccino ne sviđa, onako, na prvi pogled. da ga vidim u živo, možda...iako sumnjam. Mi se hranimo kad treba i gdje treba, nemam baš obzira za one oko sebe kojima je neugodno. U ostalom, ako im je bad gledati/primjetiti dojenje, neka idu u posebnu sobicu. Ili neka se pokriju po glavi, možda i za njih postoji kakav ...ccino.
    Što se Bobanovih tiče, skidam kapu. Divna obitelj. Koliko se sjećam,u nekom časopisu su čak osvanule i fotke prvog ručka u restoranu, gdje je uz mamu i tatu papala i mala Ruža, tada bez bebuccina. Ako je mami ugodnije s bebuccinom, neka joj je bebuccino. U ostalom, dok je i mami i bebi ugodno.....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kako bi svijet bio ljepše mjesto kada bi sve majke s ponosom pokazivale svoje grudi dojeći, kako je tako jedan prirodan poriv za utajivanjem gladi svog voljenog bića divan i nesputan...

nije bitno je li Leonarda ili bilo koja medijski eksponirana mama doji na najprirodniji način. meni je dovoljno to što ja dojim u najblaženijem stanju, a to je sa grudima i djetetom u naručju.

pokrivanje sebe i djeteta mi je neprirodno ko situacija da odem s dragim na večeru u restoran i pokrijemo svako sebe i svoj tanjur sa ubrusom tako da nas nitko ne vidi dok jedemo.

s ubrusima ne vidimo jedno drugo, sve se svodi na čisto zadovoljenje prehrambenih potreba - pa tako i kada dijete ne vidi majku.

nema onoga što može zamijeniti naše poglede tijekom dojenja, kada joj mazim glavicu i čoškam kosicu, dragam obraščiće, milujem obrvice...

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

"pregača" ha! fakat jednostavno,daš komad tkanine i netko ti zašije po uzoru na pregaču,i dođe puuuno jeftinije. ili ak negdje na internetu ili gdje ima slika pa po slici se zašije...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •