-
Dojim već pune tri godine (ajme) i nije mi nimalo neugodno vanka podojiti dijete. Ali, kad sisa vanka, dijete se okreće, pa gleda, sisalo bi, ali sve ga zanima, barem su moji takvi. I tada mi je baš glupo stati s izbačenom sisom dok dijete zuji okolo. Ne znam koliko bi ovaj bebućino tu bio od pomoći, ali eto... ja npr. zbog toga nekad odem u "izolaciju" dok podojim dijete.
-
-
Nemam ništa protiv ovakvih pomagala ako su nekome od koristi, iako je meni u istu svrhu (ponekad) poslužila i obična tetra pelena. Sling je odlična stvar i za dojenje, samo moja nije željela u njemu provesti niti sekunde, zbog čega mi je i danas žao.
Mislim da nečiji osjećaj srama ne treba miješati s (pogrešnom) pretpostavkom da je općenito nezgodno dojiti u javnosti. Svatko zna svoje - ako se netko na taj način (dojeći s pomagalom) osjeća ugodnije, zašto ne - uostalom, nije li najvažnije samo jedno - dojiti, bez obzira na koji način?
-
potpuno opisujem n.grace..tocno to sam mislila i htjela reci
-
meni se bebuccino ne sviđa, onako, na prvi pogled. da ga vidim u živo, možda...iako sumnjam. Mi se hranimo kad treba i gdje treba, nemam baš obzira za one oko sebe kojima je neugodno. U ostalom, ako im je bad gledati/primjetiti dojenje, neka idu u posebnu sobicu. Ili neka se pokriju po glavi, možda i za njih postoji kakav ...ccino
.
Što se Bobanovih tiče, skidam kapu. Divna obitelj. Koliko se sjećam,u nekom časopisu su čak osvanule i fotke prvog ručka u restoranu, gdje je uz mamu i tatu papala i mala Ruža, tada bez bebuccina. Ako je mami ugodnije s bebuccinom, neka joj je bebuccino. U ostalom, dok je i mami i bebi ugodno.....
-
kako bi svijet bio ljepše mjesto kada bi sve majke s ponosom pokazivale svoje grudi dojeći, kako je tako jedan prirodan poriv za utajivanjem gladi svog voljenog bića divan i nesputan...
nije bitno je li Leonarda ili bilo koja medijski eksponirana mama doji na najprirodniji način. meni je dovoljno to što ja dojim u najblaženijem stanju, a to je sa grudima i djetetom u naručju.
pokrivanje sebe i djeteta mi je neprirodno ko situacija da odem s dragim na večeru u restoran i pokrijemo svako sebe i svoj tanjur sa ubrusom tako da nas nitko ne vidi dok jedemo.
s ubrusima ne vidimo jedno drugo, sve se svodi na čisto zadovoljenje prehrambenih potreba - pa tako i kada dijete ne vidi majku.
nema onoga što može zamijeniti naše poglede tijekom dojenja, kada joj mazim glavicu i čoškam kosicu, dragam obraščiće, milujem obrvice...
-
"pregača" ha! fakat jednostavno,daš komad tkanine i netko ti zašije po uzoru na pregaču,i dođe puuuno jeftinije. ili ak negdje na internetu ili gdje ima slika pa po slici se zašije...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma