Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Izbor cipela - nisam pametna?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Izbor cipela - nisam pametna?

Ovak, prerastao je tenisice koje je nosio od rujna prošle godine i sad sam na sto muka. Naime, danas sam mu isprobala veći broj, 28, (isto Geox pa pretpostavljam da bi trebali imati usuglašene veličine) i čini mi se enormno prevelik (od palca do ruba za širinu prsta, a od ostalih prstiju još više mjesta).

Probala sam 27 i taj mu je pak naknap.

Kaj sad da radim, a oni nemaju pol broja? Tak smo i prošle godine kupovali u ovo vrijeme tenisice i kupili te koje je prerastao pa ih nije nosio sve do rujna jer su mu bile isto tak. Problem je i s modelima, jedva nađemo kaj nam je koliko-toliko ok (i njemu) i onda najčešće nema broja.

Bed mi je kaj mi sad hoda u debelim kožnim cipelama jer nikak naći nekaj pametnog, a da u isto vrijeme bude i dobre veličine :?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A da kupis neku drugu marku, obicno su i kalupi i brojevi razliciti.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    A da kupis neku drugu marku, obicno su i kalupi i brojevi razliciti.
    Nisam našla ništa zadovoljavajuće, a da ima broja i da nije skuplje od ovog :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo znali kupiti u Peku, mislim da se zovu Kangooroo, ilitakonekako, tenisice, manje od 300kn. ALi naravno nisu tako prozracne ko Geoxice.

A sto mu ne kupis snadale?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo znali kupiti u Peku, mislim da se zovu Kangooroo, ilitakonekako, tenisice, manje od 300kn. ALi naravno nisu tako prozracne ko Geoxice.

A sto mu ne kupis snadale?
    Ista stvar :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mnooogo si nesto izbirljiva gospoja.

ja kupim prvo sta je kozno, a jeftino. bas sam danas fino utrzila plave kozne sandale za Andriju, cijena prava sitnica, 149,00kn. on sretan sta nije morao ici u ducan, ja sretna sta sam jeftino prosla.

s obzirom da ovi moji te cipele rastave na proste faktore dok si reko keks, bez obzira koliko para ja za njih izbrojala, odlucila sam se za soluciju koja mi najmanje stresa donosi.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja bih kupila br. 28 citala jednom (u nekoj knjizici kod obucara) da kod djece izmedju palca i vrha cipele (kad ih obuku) treba biti 12 mm prostora. i od tad se ravnam po tome.

i da, primjetila sam, da je tesko se osloniti na brojke, jer kalupi su kao sto netko rece, razliciti. uvijek isprobati.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mnooogo si nesto izbirljiva gospoja.

ja kupim prvo sta je kozno, a jeftino. bas sam danas fino utrzila plave kozne sandale za Andriju, cijena prava sitnica, 149,00kn. on sretan sta nije morao ici u ducan, ja sretna sta sam jeftino prosla.

s obzirom da ovi moji te cipele rastave na proste faktore dok si reko keks, bez obzira koliko para ja za njih izbrojala, odlucila sam se za soluciju koja mi najmanje stresa donosi.

Ja mrzim šoping i sva sam sretna kad nađemo nešto što nam je ok pa se toga držimo (a moj prilično dugo nosi cipele jer mu sporo raste noga i ovo razdoblje nam je kritično za smjenu brojeva, a nije niti destruktor). A MM je posebno osjetljiv na obuću za malog...

Bajdvej, ove su nešto između sandala i tenisica, tak da su mi s te strane super pa mogu još kupiti neke tenisice za hladnije vrijeme (za manje novaca) i mirna sam par mjeseci.

U biti je mama courage najbolje pogodila bit mog problema

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa pošalji TM-a u shopping, kad je tako osjetljiv .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    bas sam htjela isto reci.

znam ja tu osjetljivost, kad sam imala jedno dijete, trosila sam skoro isto love na cipele koliko sad trosim na trojicu. Nije bas-bas tocno ali razlika je vrlo mala.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa bio je s nama... on bi kupio prve po redu

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Pa bio je s nama... on bi kupio prve po redu
    brzo bi naučio, ništa ti ne brini! ili bi prestao biti tako osjetljiv!

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato ja ne vodim Andriju u shopping.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisu sve Geoxice jednakih kalupa, vjerovala ili ne.
    Ja sam htjela nedavno kupiti jedne Patriku, našla neke snižene prošlogodišnje br. 32 ali kad ih je probao zaključila da su mu jako prevelike. Otišli u Turbo Limač, izabrali Geoxice, ja poučena ranijim iskustvom tražim 31 kad ono :? male mu. Kupili 32.

Nedavno smo kupili te polutenisice-polusandale, isto Geox i isto br. 32 a sad mi se čini da su mu velike. :/ A probao je i manji broj, te su mu bile baš na knap. Jako su velike razlike među brojevima.
    Prvo sam ih mislila zamijeniti za manji broj pa sam na kraju odustala. On tvrdi da mu nisu velike.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Nisu sve Geoxice jednakih kalupa, vjerovala ili ne.
    Ja sam htjela nedavno kupiti jedne Patriku, našla neke snižene prošlogodišnje br. 32 ali kad ih je probao zaključila da su mu jako prevelike. Otišli u Turbo Limač, izabrali Geoxice, ja poučena ranijim iskustvom tražim 31 kad ono :? male mu. Kupili 32.

Nedavno smo kupili te polutenisice-polusandale, isto Geox i isto br. 32 a sad mi se čini da su mu velike. :/ A probao je i manji broj, te su mu bile baš na knap. Jako su velike razlike među brojevima.
    Prvo sam ih mislila zamijeniti za manji broj pa sam na kraju odustala. On tvrdi da mu nisu velike.
    Sad mi je malo jasnije

A pogotovo jer imamo novog (aktivnog) sudionika u kupovini (mišonju)... probala sam mu jučer neke druge tenisice koje su se meni činile po veličini dobre, ali on sam je rekao prvo da ga tiskaju, a onda da su mu prevelike i samo ih je skidao (pa smo neuspješno završili šoping). Agonija se sutra nastavlja, ali ne idem doma dok nekaj ne kupimo, koma mi je što sad hoda u debelim kožnim cipeletinama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

puma ima tenisice za djecu sa uloskom na kojem je ucrtan obris stopala i po tome se moze provjeriti da li je cipelica taman, izvadi se lozak i dijete stane i super se vidi

blago vama cija djeca pritaju nositi sto im kupite, mi vec 2 mjeseca imamo spektakle sa kupovanjem cipela, sebastian odbija obuti sve sto smo probali kupiti sami a kad mu ponudimo u ducanu da bira on pobjegne van i nece nista

koliko kosta geox u zg i jel ima negdje trenutno kakva rasprodaja

kod nas su geox modeli ziva sprdacina, nizozemci su tradicionalno skrti za kupovati za djecu plus sto imaju vrlo specifican (ne)ukus za obucu

mi najcesce kad dodjemo u zg kupimo nekoliko pari cipela u cicibanu jer su mi stvarno odlicne i onda imam doma zalihu i presretna sam sa ciciban cipelama.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    puma ima tenisice za djecu sa uloskom na kojem je ucrtan obris stopala i po tome se moze provjeriti da li je cipelica taman, izvadi se lozak i dijete stane i super se vidi

blago vama cija djeca pritaju nositi sto im kupite, mi vec 2 mjeseca imamo spektakle sa kupovanjem cipela, sebastian odbija obuti sve sto smo probali kupiti sami a kad mu ponudimo u ducanu da bira on pobjegne van i nece nista

koliko kosta geox u zg i jel ima negdje trenutno kakva rasprodaja

kod nas su geox modeli ziva sprdacina, nizozemci su tradicionalno skrti za kupovati za djecu plus sto imaju vrlo specifican (ne)ukus za obucu

mi najcesce kad dodjemo u zg kupimo nekoliko pari cipela u cicibanu jer su mi stvarno odlicne i onda imam doma zalihu i presretna sam sa ciciban cipelama.

Koliko znam, rasprodaje nema, a najjeftinije su u TL i koštaju između 350 i 450 kn (mi smo se zakačili na sandale-tenisice zatvorenih prstiju i te su 400 kn).

S obzirom da je mišonja u 'sam ću, sve ću sam!' fazi, obavezno moraju biti cipele na čičak jer je jako frustriran ak ne može sam obuvati, a mislim da mu je još prerano za žnirance.

na geoxice sam se navukla (dobro, ovo nije pravi izraz jer bi nam ovo bio tek drugi par u životu ) prošle godine jer sam ih kupila na sniženju i iskoristila one TL bodove pa su me koštale 250 kn što mi je čisto ok cijena, taman negdje između cicibana i bambija, a kvaliteta je bila izvrsna!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja isto djeci nisam kupila Geox obuću, pa sam, ponukana dobrim preporukama vas sa foruma, odlučila pogledati što nude.
    Na žalost, ni jedne cipele ne bih kupila (pogotovo ne za taj novac) jer nam se ni jedan model nije svidio. :/
    Ne ulazim u kvalitetu, ali prilično su ružnjikave za moj ukus.
    Sportske marke više nikada ne bih uzela jer ni sa Rebook ni sa Nike čičkom na tenisici nisam bila zadovoljna. Oni ne rade dobru obuću za djecu. Nike sam čak i reklamirala.
    Cicican je zakon. MSirena, pogledaj u Cicibanu. Nije sezona sniženja, ali znaju se naći neki modeli na sniženju. Samo još da vam se i svide, sreći nema kraja

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Ja isto djeci nisam kupila Geox obuću, pa sam, ponukana dobrim preporukama vas sa foruma, odlučila pogledati što nude.
    Na žalost, ni jedne cipele ne bih kupila (pogotovo ne za taj novac) jer nam se ni jedan model nije svidio. :/
    Ne ulazim u kvalitetu, ali prilično su ružnjikave za moj ukus.
    Sportske marke više nikada ne bih uzela jer ni sa Rebook ni sa Nike čičkom na tenisici nisam bila zadovoljna. Oni ne rade dobru obuću za djecu. Nike sam čak i reklamirala.
    Cicican je zakon. MSirena, pogledaj u Cicibanu. Nije sezona sniženja, ali znaju se naći neki modeli na sniženju. Samo još da vam se i svide, sreći nema kraja
    S cicibanom imam loša iskustva jer smo kupili tamo dvoje cipele i oba para su nakon kraćeg nošenja smrdila do neba tak da mi više nisu ni u širem izboru.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nevjerojatno kako se iskustva razlikuju. nama su cicibanke odlične, od sandala do buca, nesmrdljive i jako lijepe. geoxice sam baš jučer gledala i nijedne mi se nisu sviđale, nimalo.

/crkla bih da nisam napisala koju riječ o cipelama /

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    nevjerojatno kako se iskustva razlikuju. nama su cicibanke odlične, od sandala do buca, nesmrdljive i jako lijepe. geoxice sam baš jučer gledala i nijedne mi se nisu sviđale, nimalo.

/crkla bih da nisam napisala koju riječ o cipelama /

Viš, buce sam zaboravila, ali su nam njihove bile super (doduše, bile su nam dobre ove godine i neke iz planike za oko 120 kn, a obuo ih je slovima i brojkom tri (3) puta.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    nakon kraćeg nošenja smrdila do neba tak da mi više nisu ni u širem izboru.
    Onda je Geox za vas, koliko sam čula, jer ovdje sigurno nije problem u obući, već vrlo vjerojatno jer se nožica jače znoji.
    I meni je cijena cipelica od skoro 500 kn :shock: , ali ako kažeš da mu i noga ne raste tako brzo .. raspali na dva čeka

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ovaj naslov mi je tako dobar. Mislim da tu niko nije pametan. Sretno!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    ovaj naslov mi je tako dobar. Mislim da tu niko nije pametan. Sretno!
    Vidi Jagodice Bobice, jest pametna!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Marta je spomenula Kangaroos iz Peka i mogu reći da sam jako zadovoljna sa njima.moje dijete ih nosi već tri mjeseca i u super su stanju.koštale su 250 kn,na čičak.i što je važno lipo figuraju i uložak se može izvaditi pa možeš lako vidjeti dali broj odgovara.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rasplet (ali ne potpuni) - kupla sam sandale (ne one tenisice-sandale koje sam planirala jer nema broja) i to broj 27 (daklem, tenisice koje ga 'žuljaju' su isto taj broj). Kak je bio kaos u dućanu i on je rekao da su mu te dobre i činilo mi se ok, kupila.

I meni se činilo ok, da ima oko 1 cm od vrha palca do ruba sandale, ali kad hoda palac mu dođe skroz do ruba pa sve mislim da ću ići mijenjati za veći broj

I, naravno, nisam bila toliko pametna da si zapišem šifru onih koje želim i ovih koje imam pa da nazovem dućane prije nego krenem

JEsam već negdje napisala kako mrzim šoping??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sorry ali bas si

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mel prvotno napisa

sorry ali bas si
    A gle ovo - otišla ja danas u TL na Rotoru i tamo, naravno, nema ovih koje sam kupila veći broj, niti one koje sam željela veći broj. Zamolim prodavačicu da mi provjeri ima li možda tih (koje želim) u nekom drugom TL - ima, ali u Varaždinu i Dubrovniku! Već sam u glavi planirala kako ćemo ionak ići kod mojih u Koprivnicu u četvrtak pa možda da svratim do Varaždina po sandale... (al ozbiljno)

MM me riješio dilema i sad će mišonja obuti ove koje sam mu donijela (na kraju sam skužila iste sandale koje sam kupila, ali ne baš prebajna kombinacija boja - plavo s narančastim - i ima broj koji mi treba) i to je gotova priča!

Samo... još malo pa ću mu morati kupiti nekakve zatvorene tenisice ak malo zahladi (Bože, pomozi! )

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Čovječe koja strka oko jednih sandala!!A ja se često upitam kako svojima uopće uspijem kupiti pa ne baš bilo kakvu obuću dok od jedne plaće platimo kiriju režije kredit hranu knjigeitd. itd.Imam ih četvero svi nose cipele max.do 300 kn.svi su hvala bogu zdravi, nemaju ravna stopala iako nikad nisu nosili PRESKUPE cicibanke.Ni sad kad su tinejđeri ne pate od precjenjenih markica.Danas se stvarno za male novce još uvijek mogu naći dobre patike.Išto je najvažnije oni su sretni i sovim ,jer su svjesni da se ne može drugačije.To je naravno moj i njihov život koji je sretan i bez "TRAUMA" šopinga.Eto rekla sam što mislim i nek se nitko ne ljuti.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MalaSirena kako mi je to poznato.
    Već sam na 2 topica pisala o mojim mukama po sandalama.
    Najprije smo 2 dana obilazili dućane, nismo ništa našli.
    Treći put smo u Peku kupilo Noel sandale, ja sretna ko poriluk na mjesecu, radno mi je vrijeme takvo da su se ta 3 puta razvukla na 3 tjedna, pa ako se doda četverogodišnjakinja koja ne želi probavati, pa to da sam ja tuka koja neće voziti nego sve obavljamo nanoge možete misliti koliki mi je teret pao s ramena.
    Do idućeg dana i obuvanja cipela koje su tako ofarbale noge da su to bili strahi.
    Ajd opet u grad, zamjeni za 2. iste takve jer navodno da im se takve stvar još nisu događale.
    Ove su još bolje farbale.
    Ja podivljala i u prošlu nedjelju po onoj paklenici otišli u TL i kupili geoxx sandale, nisu ljepe kao one Noel ali više nisam imala živaca 2 sata prati noge.
    Ali te su onako sa kamenčićima, za haljinice, sad moramo opet sve ispočetka za malo robusnije, sportske u kojima bi trčala po parku.
    Zanimljive mi se čine Kangaroos , ali zna li tko ima li ih gdje osim u Peku jer mislim da sam tamo persona non grata nakon dvostrukog vraćanja sandala

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    MalaSirena kako mi je to poznato.
    Već sam na 2 topica pisala o mojim mukama po sandalama.
    Najprije smo 2 dana obilazili dućane, nismo ništa našli.
    Treći put smo u Peku kupilo Noel sandale, ja sretna ko poriluk na mjesecu, radno mi je vrijeme takvo da su se ta 3 puta razvukla na 3 tjedna, pa ako se doda četverogodišnjakinja koja ne želi probavati, pa to da sam ja tuka koja neće voziti nego sve obavljamo nanoge možete misliti koliki mi je teret pao s ramena.
    Do idućeg dana i obuvanja cipela koje su tako ofarbale noge da su to bili strahi.
    Ajd opet u grad, zamjeni za 2. iste takve jer navodno da im se takve stvar još nisu događale.
    Ove su još bolje farbale.
    Ja podivljala i u prošlu nedjelju po onoj paklenici otišli u TL i kupili geoxx sandale, nisu ljepe kao one Noel ali više nisam imala živaca 2 sata prati noge.
    Ali te su onako sa kamenčićima, za haljinice, sad moramo opet sve ispočetka za malo robusnije, sportske u kojima bi trčala po parku.
    Zanimljive mi se čine Kangaroos , ali zna li tko ima li ih gdje osim u Peku jer mislim da sam tamo persona non grata nakon dvostrukog vraćanja sandala
    (čitala sam tvoje putešestvije o farbajućim sandalama i u sebi te žalila s razumijevanjem )

A hoćeš čuti nastavak?

Uz te sandale kupila sam mu i tenisice krajem petog, početkom šestog mjeseca (jer u otvorenim sandalama ne može igrati nogomet i onda sam se još preko nekoliko puta sjetila neprežaljenih geoxica s kojima ne bi bilo takvih frka ), jedine koje su bile na pol broja su bile neke najkice, još su koštale oko 200 kn i sve super, da bi mladunac prije dva tjedna počeo odlučno odbijati nositi gore navedene i obuvao je debele zimske kožne cipele (koje su mu bile maltene naknap) jer da ga ove tenisice žuljaju na malom prstu i na palcu, pa smo krenuli kupiti nove tenisice (obično imam dva para obuće istog broja, jedne tenisice, a jedne cipele/sandale, ovisno o godišnjem dobu). Izbor - katastrofa, geox čak ima na neke modele sniženje, ali mogu se slikati jer nema broja, bambi ima koma modele, a i nema broja, a i skupi su bolesno (440 kn :shock: ) i totalno zatvorene i na kraju kupili omrznuti ciciban (dobro prošli, 250 kn). Isto su dost zatvorene, al ajde... Sad sam mirna 2-5 mjeseci, ovisno o vremenu.

Ne znam jel se to samo meni čini, ali imam osjećaj da uvijek fali baš onih brojeva koji meni trebaju - imaju i veće i manje, ali ne onaj koji trebam. Uvijek! :/

sandra123, ma ja sam krivo postavila naslov teme - nije poanta bila u marki cipela, nego je bila dilema zbog brojeva jer su mu jedan broj bile premale, a idući broj mi se činile puno prevelike.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ja bih kupila br. 28 citala jednom (u nekoj knjizici kod obucara) da kod djece izmedju palca i vrha cipele (kad ih obuku) treba biti 12 mm prostora. i od tad se ravnam po tome.
    A ja pročitala da je idealan razmak od palca do vrha cipele 6 mm! Što je, naravno, skoro pa mission impossible s obzirom na rast noge... Pa ti sad budi pametan... Zar nije to malo pretjerano, više od centimetra?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj Mishkica prvotno napisa
    A ja pročitala da je idealan razmak od palca do vrha cipele 6 mm! Što je, naravno, skoro pa mission impossible s obzirom na rast noge... Pa ti sad budi pametan... Zar nije to malo pretjerano, više od centimetra?
    Ni ja nisam pametna . Kupujem najčešće kod Valeka gdje izmjere nogicu , pregledaju oblik i savjetuju koju cipelu kupiti. Vjerujem im jer oni stvarno nemaju ništa od toga koji broj kupiš i smatram da su stručni. Redovito se iščuđavam koliko su te cipelice preeevelike, ali oni tvrde da je to broj za nju. Šta je najbolje, i curki su jako udobne i ne želi manje. Napominjem da kad ja sama kupujem redovito kupim manje jer mi se broj veće čine ogromne

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Veki prvotno napisa
    Citiraj Mishkica prvotno napisa
    Ni ja nisam pametna . Kupujem najčešće kod Valeka gdje izmjere nogicu , pregledaju oblik i savjetuju koju cipelu kupiti. Vjerujem im jer oni stvarno nemaju ništa od toga koji broj kupiš i smatram da su stručni. Redovito se iščuđavam koliko su te cipelice preeevelike, ali oni tvrde da je to broj za nju. Šta je najbolje, i curki su jako udobne i ne želi manje. Napominjem da kad ja sama kupujem redovito kupim manje jer mi se broj veće čine ogromne

Ja sam uvijek uredno kupovala broj veće i onda su mu obično bile taman godinu dana kasnije kad su već totalno oguljene. Uglavnom dijete je stalno u prevelikim cipelema a ja se stalno nadam da će noigca brže narasti pa da će ih napuniti do kraja sezone. :D

U Pitarellu se može pronaći kvalitetnih i lijepih cipela (200kn cca), a ja sam imala sreće da sam jednom u Šimeckom naletila na ostatke od izvoza; cipele šivane u Bosni za Chicco; gumeni džon, gore koža. Nisu bile zadnji hit mode (koga briga), ali su koštale prvo 100kn, a poslije 50kn! Odmah sam kupila svih 5 pari! :D

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam svojoj nedavno u planet obuće kupila tri para elvitonki za 150 kn (ukupno). :D

vjerovali ili ne, jedne od ta tri para sam platila astronomskih 29kn. i uopće nisu loše. na princeze. za vrtić predobre.
    prije njih je nosila ciciban patike, 300kn, strava i užas. ne bi više uzela ciciban patike da mi ih poklanjaju. raširile se, izdeformirale se, ma užas živi. a nogica stalno mokra u njima. btw, mala ima sasvim urednu nogicu tako da mi nije jasno šta ih je uspilo izdeformirat.
    tako da nije baš uvik "koliko para-toliko muzike".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •