-
Hematom
Ovakvo je stanje, trudna sam 6 tjedana, ovo mi je treca trudnoca i nikad mi se tako nesto nije dogodilo.
Prosli tjedan mi je prilicno oblino curio prvo svjetlo a onda i tamno smedi gusti iscjedak. Otisla odmah na hitnu, kaze ginekologica da je vjerovatno hematom (nije se vidio na uzv) beba je ok, srce je kucalo. Rekla da nastavim kao i dosad, da mogu radit, mirovanje nije potrebno. Sljedeci dan iscjedak je postao tamno crven, kao menstrualni. nazvala svog ginica, on me odmah poslao u krevet, kaze strogo mirovanje, mozete samo do wc-a setat, utrogestani 3x2 oralno dok se krvarenje ne smiri. Proslo je 3 dana ne smiruje se, tj. cini mi se da vise nije tako obilno al ipak curi i dalje. Imam sve simptome menge, i trbobolju i nervozu.
Na uzv idem tek za 5 dana, izludit cu dotad.
Iskustva molim, koliko je normalno da to krvarenje traje? I moze li sve proci dobro?
E da, i da napomenem da je trudnoca za 3 tjedna manja, zadnja menga mi je bila 8.4, po tome bi trebala bit trudna 9 tj. a trudna sam 6. Iako to nije nista neuobicajeno za mene posto su mi ciklusi skroz neredoviti al ginic ne moze jos procjenit dal se beba pravilno razvija, to ce moc tek za koji tjedan kad ce vidjet koliko je narasla.
-
ja sam sad trudna 13 tj. , hematom je uoćen u 7 tj nakon jakog izljeva sa ugrušcima,bio je veličine 4,5cm. krvarila sam nekakvih 2 tj jako, a iza toga smeđi iscjedak koji traje i sada nekad jači nekad slabiji. Beba je u redu normalno se razvija. Mirujem strogo, još uvijek pijem Duphastone i za sad se držimo
-
imam i ja hematom, u 13 sam tjednu,, molim te Sinjo reci mi sto to znaci "strogo" mirujes? Ja mirujem, u kuci sam stalno, ne izlazim, ali nije bas da samo lezim i ne micem iz kreveta..
hematom nije velik, 1 cm, no svjedno, bolje bi bilo da nije tu gdje jest,,, kolike su sanse da oni nestanu sami od sebe i u kojem vremenskom periodu? Jer ovaj se moj ocito tek sad pojavio jer na zadnjem uzv nije bio vidljiv?
neka nas posavjetuje netko s iskustvom, nas nove trudnice s hematomima,,
-
strogo znači krevet i wc, imam sreću sa nama živi moja mama pa napravi sve a i klinac je jako vezan za baku i nemam problema sa njim, on se ponaša kao da mora čuvati mamu i bebu( nosi mi vode,trpa me slatkišima,ako slučajno zaspim u stanju je sjediti kraj mene i gledati crtane ili se igrati satima i stišavati sve okolo jer mami i bebi treba mir....)Moj hematom je bio veliki i ja sam krvarila jako sa ugrušcima mislili smo i gin. i ja da od svega ništa ali evo sada više nema niti toga iscjetka sutra idem na kontrolu pa ću vidjeti kakva je situacija. Koliko su meni objašnjavali nitko ne zna kada će se povući i koji je vremenski period za to, a vrlo često nestanu ili se resorbiraju samo kada mislim da ti na to nitko ne može dati odgovor.
Posljednje uređivanje od sinjo : 23.06.2010. at 16:37
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma