-
Mala pomoc,molim vas!! Hematom je u pitanju!!
Ovako da krenem s pricom,znam da se previse brinem,ali voljela bi da mi se javi nekoliko ljudi koji su imali isto iskustvo da bar malo budem mirnija,jer nikako da se smirim.
Sa 13 tjedana sam jako prokrvarila i zavrsila u bolnici,tamo sam lezala 15 dana.otkrili su mi hematom velicine 4×2cm,subkorijalni.u bolnici sam jos dva puta imala veliki izljev krvi i stvarno sam mislila da je gotovo,ali sve je bilo ok sa bebom.hematom se nije mijenjao niti je rastao niti se smanjivao.nakon 15 dana pustili su me kuci da mirujem dok se on skroz sam ne smiri ili ne resorbira.eto,od kada sam kod kuce,od 15 tjedna trudnoce,svaki dan imam smedji iscjedak s nekad roza,narancastim tragovima nakon njega.pa se smiri,po opet u noci krene tamno smedji,ko cokolada.i tako vec 2 tjedna skoro.u ponedjeljak sam bila na kontroli i moja doktorica je rekla da je hematom sada 9mm i da je sve super.ali ja od tog pregleda ko da sve vise i vise mi curi taj smedji iscjedak.i tako se bojim da nije dobro vidjela taj hematom.jel imate kakvih iskustava,koliko je vama curilo to i nakon koliko je skroz povukao?!jel normalno da mi ide stalno taj smedji iscjedak,nekad roza,nekad narancasti?! tek 8.7 idem na kontrolu,tad cu biti 19 tjedana.sad sam 16 3/7..molim vas,ako vas ima,javite se!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma