Da se nadovežem, održava se i u Sisku viteški turnir pod zidinama Starog grada i to 18. i 19. 06.
Pa kome je bliže i zgodnije na tu stranu...
Ove godine smo propustili turnir u Sv. Heleni (bio je to onaj odurni kišni vikend) ali čekamo rujan i isti turnir u Koprivnici... Ovo što je prije kraja šk.god. ne dolazi u obzir...
meni se nakako čini da su u zadnjih 3-4 godine SVE razno razne ustavove otkrile viteške turnire.....
Ima ih ko pljeve....Sisak, Stubica, Zelina, Sv Helena.....
Primjećujem stalno iste izvođače......
Ali klinci to vole, tak da podržavam!
Baš sam gledala program, ima zgodnih predstava za djecu.
http://www.zagorje.com/clanak/6042/v...--program.aspx
Evo, našla. U perivoju dvorca su uglavnom događanja za manju djecu, tamo je i lijep hlad.
ne samo po gradovima nego su krenuli i po kvartovima
sreca da ih je ivar prerastao, jer je to bilo hodocasce u stilu SKUPI IH SVE
ali ideja je super, zabava je super, na ovaj nacin hrpa djece ima priliku uzivati, jer sumnjam da bi npr siscani mogli putovat u stubicu, karlovac, koprivnicu kao mi neki putujemo za tim trupama
zao mi je sto na moru nisu krenuli sa slicnim, zabava tipa moreske i sl zanimljivija je turistima s pivom u ruci nego djeci sa sladoledom
40,00 kn ulaznica?!
Ma stvarno... a to isto se u svakom drugom selu s istim izvođačima vidi zabadava!![]()
ulaznica se placa i na nekim drugim turnirima, pokusavam se sad sjetiti koliko i gdje, ali znam da se u karlovcu placa
nama nikad nisu naplatili sve ulaznice, udje nas zajedno 5-6 roditelja s djecom, a oni nam izdaju npr dvije karte i toliko ih i naplate
za djecu nikad nisu naplatili