Cure, jel koja od vas ima(la) obuću od Panama Jack-a? Obuća im je dosta skupa, ali zapele su mi za oko (i srce) jedne sandale pa me zanima je li cijena = kvaliteta.
Cure, jel koja od vas ima(la) obuću od Panama Jack-a? Obuća im je dosta skupa, ali zapele su mi za oko (i srce) jedne sandale pa me zanima je li cijena = kvaliteta.
A gdje si ih snimila? Ja sam bila pred par godina zaljubljena u jedne, ali ih nisam kod nas nigdje vidjela.![]()
Ha, nisam pojma imala. Ja sam ih pred par godina vidjela negdje dolje u Importanne Centru, ali nemam pojma imaju li ih još. A kakvi su modeli, ima tih tvojih negdje na netu?![]()
Ja imam onaj njihov "obični" model - žute gležnjače. Stare su jako puno i još se drže (doduše ne nosim ih često).
Sandale nisam probala.
Muške cipele imaju velike brojeve što je super. MM ih ima žute i crne gležnjače i isto je zadovoljan. On ih nosi puno češće pa je mjerodavniji.
Moje su kupljene (mislim, nisam 100%) u onoj ulici kod HNK.
Nisam vise sto posto sigurna, ali mislim da je moja mama kupila neke cizme na prvom katu Importane Gallerije, s juzne strane.
Ima MM neke poluzatvorene cipele/sandale. Kupio ih prošlo ljeto na sniženju. I stvarno jesu dobre + lijepo izgkedaju. Kožne su i noga se u njima ne usmrdi, a on kaže i da su mu udobne, zapravo čak se zaljubio u njih i sada kada idemo u Peko samo njihove modele gleda. A na sniženju se nađe po koliko toliko ok cijenama. Mada ja bih u ovom slučaju primjenila onu "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino". I fakat je tako.
Last edited by ana.m; 08.06.2010 at 07:26.
joj meni su super imam jedne čizme i stvarno su fantastične. Em su udobne em se zbilja u njima noga ne usmrdi.
Meni vrijede svake kune
kupila sam lani sandale, zadovoljna sam. ugodne za nošenje, jako lijepe. ne znam još hoće li izdržati test vremena - kickersice i martensice nosim desetak godina, s obzirom na cijenu od PJ očekujem slično.
/btw, lani su ih snizili sa 600 na 400kn negdje početkom srpnja/
U Gajevoj je bio jedan mali dućančić gdje su ih isto prodavali......onak uz cestu kak su taxisti parkirani..na strani od Hard rocka
Baš sam ih jučer gledala u Peku, jako su lijepe. Nadam se da bu kakvog sniženja![]()
Ak misliš u Peku na one sandale divne crvene sa ljubičastom mašnom onda znam koje su to, pre pre krasne !!! Cijena je oko 600 kn.
Zahvaljujući Bubiimam nove Panama Jack sandale, još k tome i na sniženju.
![]()
http://i85.photobucket.com/albums/k7...anamaJack1.jpg